Filmpje: mijn beenruimte op weg naar Zuid-Afrika

Ik kreeg een sms-je van een vriend die niet geloofde dat ik echt zo comfortabel had gezeten tijdens mijn elf uur durende vlucht naar Kaapstad. En dus is het maar goed dat ik (naast alle andere filmpjes van mijn trip naar misschien wel de mooiste stad van de wereld) ook wat opnames heb gemaakt van de vlucht en dan vooral van de uiterst relaxte manier waarop ik mijn benen languit naar voren kon leggen. Natuurlijk heb ik niet de hele vlucht zo gezeten, maar als je zo’n tijd onderweg bent, kan het natuurlijk geen kwaad om af en toe eens van positie/zithouding te veranderen. En dat kan als je reist in de KLM Economy Comfort klasse, zie hier het bewijs:

Lees ook:Tips om goedkoop te vliegen
Lees ook:Hoteleigenaar slaat terug bij slechte review op TripAdvisor
Lees ook:1 op de 3 Nederlanders heeft vliegangst
Lees ook:Review: Mosquitno stickers
Lees ook:Steeds meer Nederlanders zoeken de zon op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Filmpje: mijn beenruimte op weg naar Zuid-Afrika

  1. Jeanne

    Heb vaak op die plaats gezeten,toen het nog gewoon Economy class was.

      /  

Comments are closed.