Vierde echtgenote vliegt gratis in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika vliegt je vierde echtgenote gratis mee van Johannesburg naar Kaapstad. Geïnspireerd door het huwelijk van de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma met zijn vierde vrouw, stunt de luchtvaartmaatschappij Kulula Airlines met deze aanbieding.

Actie

‘Niet alleen krijg je bij kulula.com een fantastische deal voor je eerste drie vrouwen, de vierde mag gratis mee op kosten van het huis’, luidt de advertentie. Naar eigen zeggen liet Kulula zich inspireren door reizigers die geregeld meerdere vrouwen meenamen aan boord. De actie duurt nog tot 30 april.

Kulula

Kulula zorgde eerder voor opmerkelijke stunts. Zo schilderden zij een vliegtuig aan de buitenkant om aan te tonen waar verschillende onderdelen, zoals de zwarte doos, zaten.

Polygamist

Het afgelopen weekend trouwde de 70-jarige president met zijn vierde vrouw. Dit is inmiddels zijn zesde huwelijk, van een vrouw is hij gescheiden en eentje pleegde zelfmoord in 2000. Polygamie is toegestaan in Zuid-Afrika.

Lees ook:Zuid Afrika populaire bestemming Nederlanders
Lees ook:Win: Een vakantievilla in Zuid Afrika en WK-tickets
Lees ook:Vliegtuig met Poolse president stort neer, alle 132 passagiers dood
Lees ook:Obama naar WK voetbal in Zuid-Afrika
Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika

Geen reacties // Reageer