Filmpje: Met een drone over Afrika

Ben je nog volop bezig met het plannen van je vakantie en heb je nog geen idee waar de reis naartoe gaat? Heb je nog wat inspiratie nodig? Misschien is Afrika wel iets voor je! Ik kwam net dit filmpje op Youtube tegen en het is te mooi om niet te delen.

Hotelketen Relais & Chateaux liet een drone los en deze vloog dwars door en over Afrika. Zo filmde de drone onder andere olifanten in Botswana, de Tafelberg in Kaapstad en zebra’s in Nationaal Park Addo Elephant. Het mag dan wel een promofilmpje voor een hotelketen zijn, de beelden blijven mooi.

Wil je het filmpje ook zien? Dat kan hier: http://youtu.be/e6FcfnqKjrw

 

Lees ook:Filmpje: 1 dj, 1 drone en heel veel sneeuw
Lees ook:Inspiratiefilmpje over IJsland inspireert reizigers tot maken zelfde soort filmpje
Lees ook:Filmpje: Reis door 12 landen binnen 6 minuten
Lees ook:Kaapstad, wat een stad!
Lees ook:Zuid Afrika schiet weer olifanten af

Geen reacties // Reageer