Unieke reis: Ga mee met de Aircruise door Afrika!

Zin in een bijzondere en unieke reis door Afrika? Ga dan mee met de Aircruise naar en door Afrika, georganiseerd door Tasman Travel en Incento Treinreizen.

De Aircruise is uniek, het is pas de 2e keer ooit dat deze ‘cruise’ georganiseerd wordt door de 2 bedrijven. De eerste keer was in 1996, 20 jaar geleden alweer. De cruise, waarin je niet per schip, maar per vliegtuig door Afrika cruist, vertrekt op 29 november vanaf Rotterdam naar Afrika. Slechts 52 personen kunnen mee met deze bijzondere reis. Benieuwd wat je allemaal gaat doen op deze reis? Hieronder een leuk overzicht van wat je allemaal kan verwachten. :

De mooiste reis van 2016 is zonder twijfel de unieke 17-daagse AirCruise “ Schatten van Afrika”.

Op 29 november 2016 vertrekt jouw privé Boeing 737-300 in VIP uitvoering .Normaal uitgerust met 154 zitplaatsen,
nu met slechts 52 comfortabele stoelen. Aan ruimte en comfort is er dus geen gebrek. Het vliegtuig, met de eigen bemanning, blijft de gehele reis bij je. Vanzelfsprekend verblijf je in prachtige en bijzondere resorts, hotels en lodges.

Vanaf Rotterdam reis je naar het indrukwekkende Marrakesh en via het onbekende eiland Sao Tomé naar Kaapstad inclusief een bezoek aan Franschhoek, Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg. Geheel in stijl stap je in Kaapstad in voor een 3-daagse treinreis met ‘The Pride of Africa’, een van de meeste luxe treinen ter wereld. Jouw privéjet staat daarna in Johannesburg klaar voor vertrek naar Nelspruit. Geniet hier drie dagen van de spectaculaire natuur in het Mala Mala Game Reserve. Vanuit Nelspruit vlieg je dan naar de spectaculaire Victoria Falls in Zimbabwe. Natuurlijk ontbreekt een boottocht op de Zambezi rivier niet en kunt u in het aangrenzende Botswana naar hartenlust olifanten spotten in het Chobe National Park. Jouw privéjet brengt je dan van Victoria Falls naar Zanzibar, “Spice Island”, waar je verblijft in een exotisch strandresort. De laatste stop wordt gemaakt in het sultanaat Oman. In de hoofdstad Muscat bezoek je de exclusieve Amouage parfumfabriek. Je overnacht in luxe tenten in de woestijn.

Ben je enthousiast geworden en wil je mee met deze unieke reis? Dat kan. De reis duurt van 29 november tot en met 15 december 2016. De prijs van deze reis is € 19.980 per persoon op basis van 2 personen. Dat kost wat, maar dan heb je ook wat. Er kunnen maximaal 52 personen mee, de reis gaat door met 32 personen. Wil je meer informatie over deze reis of wil je de reis boeken? Dat kan via deze link. Veel plezier!

Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar de zon
Lees ook:Jouw Zuid-Afrika: South African Tourism lanceert nieuwe campagne
Lees ook:Win een reis naar het WK voetbal in Zuid Afrika voor jou en 5 vrienden! Dans de Diski
Lees ook:Thalys start reizigersactie voor Movember Foundation
Lees ook:Op reis om de Orang Utan te beschermen

Geen reacties // Reageer