Lauren Verster in nieuw programma Atlas

Marrakech

Lauren Verster gaat een nieuw programma presenteren op televisie; Atlas. In Atlas gaan twee groepen van bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan in het prachtige Marokko. Maar dat wordt volgens Lauren niet alleen maar muntthee drinken..

Gisteren werd door de AVRO bekend gemaakt dat Lauren Verster dit programma gaat presenteren. In Atlas reizen de twee groepen BN’ers de handelsroute van de Sahara naar Marrakech af. En dat wordt afzien: ‘Marokko mag doen denken aan duizend-en-een-nacht, muntthee een buikdansen, wij maken in Atlas ook kennis met de onherbergzame, woeste en zinderende kanten van dit gebied. Het wordt afzien, maar ik maak geen televisie om m’n nagellak heel te laten.’

Aan het programma doen de volgende BN’ers mee: zeilmeisje Laura Dekker, Johnny Kraaykamp jr., Iris Kroes, rapper Darryl, Inge Ipenburg, Robert de Hoog. Atlas is te zien vanaf 26 augustus, gedurende tien weken.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Column: Britt en Ymke tenenkrommend
Lees ook:Nieuw seizoen ‘Waar is de Mol?’ brengt de Mol op bijzondere plaatsen
Lees ook:Onder hypnose op reis
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Groepsreizen Marokko Singlereizen Marokko Rondreizen Marokko Groepsreis Marokko

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lauren Verster in nieuw programma Atlas

  1. Yvone

    Ik ben benieuwd of dit wat wordt. Wel grappig dat ze dat zeilmeisje hebben weten te ronselen. Nogal een overgang van open oceaan naar zandbak :)

      /  

Comments are closed.