Met de Oranjekaravaan door Zuid Afrika tijdens het WK voetbal

Ook bij dit wereldkampioenschap voetbal ontbreekt de Oranjecamping niet. Tijdens het WK in Zuid Afrika zal een gigantische oranje camperstoet van camping naar camping door Zuid Afrika trekken om het Nederlands elftal aan te moedigen.

 Supporters van het Nederlandse elftal kunnen op unieke, betaalbare en veilige wijze Oranje volgen in Zuid-Afrika en een onvergetelijke voetbalreis te maken. Via de Oranjecamping zijn zelfs toegangskaarten voor de wedstrijden te bestellen.

 

Jokko de Wit van de Oranjecamping: “Het gaat een een geweldige voetbalreis worden”. De Oranjekaravaan voert de supporters langs de speelsteden waar het Nederlands elftal speelt en de mooiste delen van Zuid-Afrika inclusief vele toeristische hoogtepunten, zoals het Kruger Park, de Blyde River Canyon en de Tuinenroute.

Jokko: ”De loting pakte goed uit voor Nederland. Er wordt gespeeld in grote voetbalstadions in Johannesburg, Durban en Kaapstad, waardoor voor veel supporters de kans vergroot is dat ze live in het stadion de wedstrijden kunnen volgen”.

 

De route 


De Oranjekaravaan start vanuit Johannesburg en voert als eerste naar het Kruger Nationaal Park om op safari te gaan. Vanuit dit game park wordt via Blyde River Canyon naar de camping in de omgeving van Johannesburg gereden, waar het Oranjekaravaan-feest officieel wordt geopend. De reis naar Durban voert de Oranjekaravaan langs de Drakenbergen door Free State. Durban zelf is een prachtige locatie met mooie stranden, een temperatuur van 17 graden en een geweldig stadion. Vervolgens zet de reis zich voort en volgt de oranjestoet de schitterende Garden Route naar Kaapstad. Voor elke rit naar de volgende speelstad hebben de voetbalsupporters 5 dagen, dit geeft meer dan genoeg tijd om de afstanden te overbruggen en om van het mooie Zuid-Afrika te genieten.

Op de campings zelf zal een waar Oranjefeest losbarsten. Sportieve activiteiten, wedstrijden live op een groot scherm in de feesttent en Nederlandse dj’s en artiesten zorgen voor een authentieke Nederlandse sfeer op Zuid-Afrikaanse bodem!

 

De voetbalreizen zijn te boeken via www.oranjecamping.nl. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 wedstrijden in de poulefase en bijbehorende arrangementen. Vanaf € 2595 per persoon kun je een voetbalreis naar het WK boeken, inclusief vliegreis, vervoer en verblijf op de Oranjecamping.

Lees ook:Met de Oranjecamping veilig naar het WK voetbal in Zuid Afrika
Lees ook:Oranjecamping tijdens EK wel winstgevend
Lees ook:WK voetbal in Zuid Afrika wordt een fiasco. KNVB geeft helft van de kaarten terug
Lees ook:Extra KLM vlucht naar Zuid Afrika vrijwel volgeboekt
Lees ook:Oranje supporters lopen niet warm voor WK voetbal Zuid Afrika

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Met de Oranjekaravaan door Zuid Afrika tijdens het WK voetbal

 1. wk voetbal 2010

  Wat een prijzen…

  Maarja, als je erbij wilt zijn is dit de veiligste manier om erbij te kunnen zijn.

    /  
 2. pepijn

  zou u die foto willen mailen naar mee op hoge resolutie

  mvg pepijn

    /  

Comments are closed.