Win een reis naar het WK voetbal in Zuid Afrika voor jou en 5 vrienden! Dans de Diski

Vandaag heeft South African Tourism (SAT) op de Vakantiebeurs de Diski Dans geïntroduceerd, dé WK dans uit Zuid-Afrika. Ik was vandaag bij de officiële WK borrel op de Vakantiebeurs en kreeg hierover een flyer, Om iedereen in Nederland op z;n Afrikaans in de stemming voor het WK te krijgen. lanceert SAT de Diski Dans campagne, waarbij je jezelf en vijf vrienden naar het WK in Zuid-Afrika kan dansen om live de wedstrijd Nederland-Denemarken mee te maken.


 

Wie in de periode vanaf Diski Dinsdag 9 februari  tot en met zondag 14 februari als beste op TV de Diski Dans uitvoert, bemachtigt daarmee een 2-weekse reis voor zes personen naar Zuid-Afrika, met als klap op de vuurpijl, kaarten voor de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal.

 

Als tweede prijs wordt er een rondreis voor twee personen door Zuid-Afrika weggegeven als beloning voor de inzending van het meest opvallende filmpje op dansdediski.nl. Bovendien wordt iedere deelnemer beloond met een oranje Diski T-shirt.

 

Diski Dans is een campagne van South African Tourism, in samenwerking met Metro en Fox Vakanties.

 

De Diski Dans geeft het grote publiek een glimp van de energie en het optimisme waarmee Zuid-Afrika het WK 2010 omarmt. Zuid-Afrikaners en voetballiefhebbers zijn al besmet met het Diski Dans virus: de vrolijke voetbaldans van het WK 2010. De dans werd tijdens de Confederations Cup al veel gezien in de speelsteden Rustenberg, Pretoria, Bloemfontein en Johannesburg. Door de eenvoudige dansinstructies te volgen, gebaseerd op bekende voetbalbewegingen, is het mogelijk in korte tijd de basis van de Diski Dance te leren en alvast voorbereid te zijn op een swingend voetbalevenement in 2010. Iedereen kan het leren. Instructies en voorbeeldfilmpjes zijn te vinden op de campagnesite www.dansdediski.nl.

 

De spectaculaire introductie op de Vakantiebeurs, werd verzorgd door Diski Dans Ambassadeur Angelo, de finalist van het TV programma So You Think You Can Dance, in samenwerking met de dansers van Motion Shape & Dance Studio uit Amsterdam Zuidoost. Op Vakantiebeurs 2010, gehouden vanaf morgen (woensdag) tot en met zondag, worden ook elke dag Diski Dance workshops gegeven onder leiding van een professioneel Diski Dans team.

 

Om mee te doen, meld je aan via dansdediski.nl, download de aanstekelijke Diski tune, ontvang een Diski T-shirt, dans de Diski op TV en win!

Lees ook:WK Voetbal in Zuid Afrika, de do’s and don’ts voor oranje supporters
Lees ook:Australie gebruikt film Nicole Kidman om land in de kijker te zetten
Lees ook:Groepsreizen Zuid Afrika Singlereizen Zuid Afrika Singelreis Zuid Afrika Groepsreis Zuid Afrika
Lees ook:Cuba gaat zich op toerisme richten
Lees ook:Zuid Amerika: Een swingende verrassing!

Geen reacties // Reageer