Kaapstad is klaar voor het WK voetbal; veel nieuwe hotspots

Op donderdag 24 juni speelt het Nederlands Elftal in het Greenpoint stadion in Kaapstad tegen Kameroen, wellicht een beslissende wedstrijd voor het Nederlands Elftal. Kaapstad is klaar voor het ontvangst van vele voetbalsupporters. Er zijn veel nieuwe accommodaties bijgebouwd en het stadion is klaar. Met de komst van het WK 2010 naar Zuid-Afrika zijn er vele nieuwe bars, clubs, restaurants, hotels en opvallende initiatieven, die het bezoeken zeker waard zijn. Kom naar Kaapstad en ontdek zelf deze nieuwe hotspots!

 

Bars/clubs

Chevelle

Een echte toevoeging op het bruisende nachtleven van Kaapstad! Nu al populair bij de jetset. Een unieke combinatie van entertainment, passie en stijl.

Club 91

Lekker dansen of een leuk event? Deze club is voorzien van de nieuwste audiovisuele toepassingen zodat een bijeenkomst of conferentie zeker een succes wordt.

Vaudeville Super Club

Entertainment op het hoogste niveau! Acrobaten, dansers, vuurspuwers en nog veel meer: een bont gezelschap van artiesten staat garant voor een onvergetelijk drie-gangen diner!

 

Restaurants

1800°

Wie van steaks houdt moet absoluut gaan eten in dit nieuwe grillrestaurant, gelegen in het vijfsterren hotel Cape Royal.

Anytime

Authentieke Italiaanse traiteur, smaakvol en ongecompliceerd.

Eastern Food Bazar

Gesitueerd in een pand uit 1934, gelegen aan Long Market. Hier kan men voor 20-30 rand al eten! Zeker het proberen waard.

Kyoto Garden Sushi

Op een paar minuten van de Tafelberg ligt dit schitterende restaurant. Rustiek en door Zen geïnspireerd kan men hier genieten van een unieke (vis)keuken.

Table 13

Voor een heerlijk lunch of een uitgebreid ontbijt kun je hier terecht, gelegen op Greenpoint. Je voelt je hier meteen thuis.

 

Hotels

Coral International Hotel Cape Town

Een luxe hotel, modern ingericht met oriëntaalse invloeden. Dit 137 kamers tellende hotel serveert uitsluitend halal eten en geen alcohol.

Two Oceans Backpackers

Dit klassieke backpackers hotel is geheel gerenoveerd en gesitueerd in hartje Kaapstad, op de beroemde Long Street. Omringd door vele café’s, barretjes, clubs en restaurants.

 

Cultuur

Cyclecabs

Wie van A naar B moet in Kaapstad kan nu gebruik maken van een nieuw initiatief. In een overdekte fiets met bestuurder kun je comfortabel, droog en zonder files de stad bekijken.

The Pink Flamingo Cinema

Slechts 35 stoelen heeft dit kleine filmhuis. Hier kun je alle filmklassiekers bekijken. Onder het genot van een zak snoepjes en een welkomstdrankje. Met bijbetaling kun je eerste rang zitten op comfortabele kussens met een eigen koelbox met drankjes. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Water Taxi’s

Vertrek vanaf Quay 5 en bekijk Kaapstad vanaf het water. Een tochtje brengt je langs het Table Bay Hotel, Pierhead en het Aquarium.

Lees ook:Hoteltip: The Westbury Mayfair in Londen
Lees ook:Last minute aanbiedingen augustus naar Mallorca, Brazilie en Portugal
Lees ook:Vier Amsterdamse hotels in top 10 smerigste hotels
Lees ook:Aanbieding om te feesten in Lloret de Mar
Lees ook:Bed and Breakfast of hotel?

Geen reacties // Reageer