Antarctica te bewonderen op Street View

Ik ben gek op plaatjes van mooie omgevingen, wegdromen bij het onbereikbare. Google Streetview is voor mij dan ook ‘heaven on the internet’. Als ik mij verveel zoek ik plaatsen op waar ik waarschijnlijk nooit zal komen, zoek ik gekke straatnamen, noem maar op. De eerste beelden waren er al in 2010, maar nu zijn er nog meer delen van Antarctica te bewonderen via Google Streetview. Het gaat hierbij om 360 graden-foto’s van de belangrijkste gebieden op het zuidelijkste continent. Vanwege het grillige landschap is het niet mogelijk om met de welbekende Streetview-auto over het continent te rijden. Ook even rondneuzen op Antarctica? Klik dan hier.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Toeristenstop Antarctica
Lees ook:Nieuwe kampeeruitdaging nodig? Zet je tent eens op op Antarctica!
Lees ook:Snorkelen in het ijskoude water van Antarctica
Lees ook:Inbreker betrapt op Google Street View
Lees ook:Lonely Planet’s Best in Travel 2014 top 10

Geen reacties // Reageer