Prijzen voor hotelkamers Beijing skyhigh in 2008

In augstus 2008 vinden de Olympische Spelen plaats in Beijing. Momenteel ondergaat Beijing een grote metamorfose om klaar te zijn voor het grote spectakel. Oude wijken worden vervangen voor ultramoderne nieuwe wolkenkrabbers en tal van Olympische gebouwen worden uit de grond gestampt. Als je het authentieke Beijing nog wil zien, dan kun je er beter nu naar toe gaan! In 2008 kun je Beijing beter mijden. De verwachting is dat met name in de zomer de prijzen van hotelovernachtingen 4x zo hoog zullen zijn. Een nachtje slapen kost je dan al gauw 200 euro. Slaap lekker!

Lees ook:Britten bieden huis aan tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Nederlandse hotels het duurst
Lees ook:Prijzen hotel Wimbledon extreem duurder dan normaal
Lees ook:Snelweg naar Mount Everest voor Olympische vlam
Lees ook:Hanoi goedkoopste backpackbestemming

Geen reacties // Reageer