Hotel Ventana: genieten in het hart van bruisend Praag

Wil je echt genieten van een bezoek aan Praag, moet je lekker in het centrum een hotel boeken. Hotel Ventana ligt naast het Oude Stadsplein (Staromestske Namesti) en heeft niet alleen een van de mooiste locaties, maar ook een van de beste accomodaties van de stad.

Zodra je Hotel Ventana binnenloopt, ervaar je de sfeer. Het heeft echte klasse en daarom is het niet vreemd dat het vijf sterren telt. Maar omdat Praag over het algemeen erg goedkoop is, blijft het betaalbaar en kan je jezelf hier dus echt verwennen!

De primaire reden waarom je hiervoor zou kiezen, is de locatie. Achter de k erk, naast de Swarovski winkel zit je letterlijk op een steenworp afstand van het Oude Stadsplein maar heb je niet het rumoer voor je slaapkamerraam. De inrichting is mooi en de kamers zijn schitterend met hoge plafonds en kroonluchters. Het is daarom ook heel geschikt voor een romantisch weekendje weg of een huwelijksreis.

In het gebied rondom het hotel vind je alle winkels. Op vijf minuten lopen zit het Republiky plein (Námesti Republiky) met enorme shopping malls. In de straten rondom Ventana vind je kleine boetiekjes, eettentjes en jazz cafe’s. Charles Bridge zit op tien minuten loopafstand en Wenceslasplein (Vaclavské námesti) waar je nachtleven, winkels en restaurants vindt op vijf. Welke kant je dus ook uitloopt, er is van alles te beleven.

Wat echt vermeld moet worden is de hoge standaard aan service die gegeven wordt in Ventana. Waar in Praag lang niet iedereen even vriendelijk is, zijn hier de mensen wel behulpzaam en wijzen je op tips en routes waar je zelf niet op zou komen.

Het Hotel Ventana is dus een echte aanrader voor diegenen die (naar onze begrippen voor weinig geld) houden van luxe en vakantie vieren op een mooie locatie. Hier zit je letterlijk in het hart van Praag en kan je volop genieten van deze prachtige stad!

Voordelen: locatie, service, inrichting, nette kamers

Nadelen: geen

Kijk voor meer informatie op www.ventana-hotel.net

Lees ook:Hotel The Pand in Brugge wint Boutique Hotel Award
Lees ook:Tip: logeren in het Staying Cool van Birmingham
Lees ook:Het Strand Palace Hotel van Londen
Lees ook:Tsjechiëtip: Brno
Lees ook:Familiehotel in centrum Rome

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hotel Ventana: genieten in het hart van bruisend Praag

  1. Pingback: Goedkope vliegtickets actie Skyeurope | Travel