The Crazy Horse Paris, bijzondere show met een knipoog

Wil jij je partner eens verrassen met iets wat hij niet zal verwachten? Of heb jij met je maten binnenkort een vrijgezellenfeest? De Crazy Horse Paris staat al tientallen jaren bekend als een show die uiterst professioneel is, met mooie naakte vrouwen als middelpunt.

Momenteel kun je er een bezoek brengen aan Forever Crazy. Deze nieuwe show heeft een spectaculaire choreografie en lichtshow zonder daarbij afbreuk te doen aan de ouderwetse tradities.Sommige oude nummers zijn in een nieuw jasje gestoken. Maar alles heeft ook een moderne feel gekregen.

De meisjes staan nog steeds bij alle nummers centraal. Meer dan bij andere shows in Parijs, zijn de dames is kwestie hier erg mooi. Ze zijn duidelijk uitgekozen op hun figuur. Alle danseressen hebben nagenoeg dezelfde maat. Aangezien ze pruiken dragen en playbacken, maakt ze dit anoniemer dan als ze allemaal een herkenbaar uiterlijk zouden hebben.

Aan hun bewegingen is te zien dat het waarschijnlijk ballerina’s zijn. Ook al dansen ze vaak naakt, lijkt het door het licht vaak alsof ze toch kleding aan hebben. daarbij wordt het nooit ordinair omdat ze zelf plezier uitstralen en zich heel sierlijk bewegen.

Forever Crazy bestaat uit veertien afzonderlijke scenes. Halverwege maken de dames plaats voor twee tapdansende her

en. Deze brengen de tijden van Fred Astaire en Gene Kelly weer tot leven en doen het publiek nonstop klappen.

Je zit bij de Crazy Horse zo dicht bij het podium dat er een intiem sfeertje hangt. Daarbij is de aankleding van rode pluche stoelen lek

ker decadent. Bestel hierbij absoluut een fles champagne die je tijdens de show kunt opdrinken.

Forever Crazy steekt ontzettend goed in elkaar en weet ieder moment je aandacht vast te houden. Mocht je binnenkort naar Parijs gaan, is dit dan ook een absolute aanrader.

Lees ook:Vlaming ontsnapt aan dood bij slangenshow Egypte
Lees ook:Nieuw in Parijs: ‘s werelds eerste popcornrestaurant
Lees ook:Column: Britt en Ymke tenenkrommend
Lees ook:Een weekendje naar Movie Park Germany
Lees ook:Mooi nieuw pak voor vliegend personeel van Martinair

Geen reacties // Reageer