Makkelijk Bed and Breakfasts zoeken op deze site

Websites waar je hotels vindt of campings zijn er te over. Een website met complete overzichten van Bed & Breakfasts zijn er daarentegen weinig. De ANWB heeft hier verandering in gebracht met hun website ‘ANWB bed and breakfast’ . Op deze website vind je een overzicht van Bed and Breakfasts van Nederlandssprekende eigenaren in 21 Europese landen.

De site maakt het mogelijk om lekker makkelijk te zoeken op het soort accommodatie, of de locatie rolstoelvriendelijk is en je kunt ook makkelijk zoeken op de prijs die je wilt betalen. Zo kun je zoeken op accommodaties in een voormalige kerk, voormalige schoolgebouwen en schepen. Maar ook zoeken op landschap is mogelijk.

Uit de meer dan 2200 Bed and Breakfasts is het soms moeilijk om een favoriet weer terug te vinden. Daarvoor is er een functie om je favorieten te bewaren, zodat je die later makkelijk weer terug kunt vinden.

 

Lees ook:Skyscanner geeft overzicht van goedkoopste tickets
Lees ook:Bed and Breakfast populairste accommodatie zomer 2012
Lees ook:ADV: Huur je auto, caravan of camper voordelig en snel via Huren.nl
Lees ook:Vliegtickets zoeken op laagste prijs, kortste reisafstand of meeste beenruimte?
Lees ook:Bed and Breakfast of hotel?

Geen reacties // Reageer