Georgië plaatst fontein met alcohol voor toeristen

Georgië wil toeristen naar de havenstad Batoemi lokken en zet daar alcohol voor in. In de stad wordt een fontein geplaatst waar een sterke alcoholische drank door zal stromen. Dit zal elke week ongeveer een kwartier duren.

De fontein wordt geplaatst op een nog te bouwen toren en laat tsjatsja stromen, een sterke drank op basis van rozijnen. De drank doet denken aan het Italiaanse grappa.

Volgens de burgemeester van Batoemi moet de fontein een grote toeristische trekpleister worden.

De nieuwe toren van Batoemi moet 25 meter hoog worden. De toren biedt onderdak aan kantoren en een toeristisch informatiecentrum. De Georgische autoriteiten proberen toeristische bestemmingen als Batoemi nieuw leven in te blazen. Wie deze zomer nog naar Georgië gaat kan alvast genieten van prachtige berglandschappen en de stranden aan de Zwarte Zee. Op de fontein is het nog even wachten, de toren moet aan het einde van de zomer klaar zijn.

 

Lees ook:26 mensen in Tsjechië omgekomen na drinken vergiftigde sterke drank
Lees ook:Vrouw springt naakt in Trevi fontein in Rome
Lees ook:Toren van Pisa teruggebogen
Lees ook:Pisa gaat toeristen bedriegen met tweede ‘scheve’ toren
Lees ook:Rondreizen Georgie Groepsreizen Georgie Singlereizen

Geen reacties // Reageer