Europese hoofdsteden; tips nodig!

De komende tijd wil ik mij bezig gaan houden met de Europese hoofdsteden en daar heb ik jullie hulp voor nodig!

Spijtig genoeg heb ik (nog láááng) niet alle hoofdsteden van Europa mogen bezoeken. Toch wil ik jullie laten zien wat er in deze steden allemaal te doen is. Ik wil in elk artikel over elke stad een paar basisvragen beantwoorden. En daarvoor heb ik jullie tips nodig!

De vragen die ik wil beantwoorden zijn de volgende:

1. Wat is de goedkoopste manier om te overnachten in … ? (Denk hierbij aan leuke hostels, Wimdu, couchsurfing, in een klooster, noem maar op!)

2. Wat moet je geproefd hebben in … ? (Denk hierbij aan alcoholische drankjes, snoep, bepaald gerecht in een bepaalde restaurantje)

3. Waar moet je geshopt hebben in … ? (Denk hierbij aan een bijzondere shoppingmall, boetiekjes, een tweedehands winkeltje, een kunstgalerij, de markt enzovoorts)

4. Wat is de leukste manier om je avond door te brengen in … ? (Denk aan festivals, drive-in-bioscopen, theater, kelderhouseparty’s enzovoorts)

5. Wat moet je absoluut op de foto zetten in …? (Denk aan: bejaarden, kinderen, gebouwen, natuurgebieden, dieren, nachtleven enzovoorts.

Reageer op dit bericht met jouw informatie over een van de Europese hoofdsteden, of mail naar johanna.gercama[apenstaartje]blog.nl. Ik verzamel vervolgens alle informatie en maak aan de hand van deze informatie en eigen onderzoek er een artikel van!

Alvast heel erg bedankt!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vintage shoppen: de beste adressen
Lees ook:Handige tips om je caravan te verkopen
Lees ook:Ik ga mee naar Eilat!
Lees ook:Lekker peddelen…
Lees ook:Uitgebreid fotoverslag La Coruña

Geen reacties // Reageer