Manneken Pis meest overgewaardeerde bezienswaardigheid

En daar stond ik voor Manneken Pis. En dat viel me toch even vies tegen. Ik was met school een paar dagen naar Brussel en natuurlijk moet je dan dat kleine pissende ventje eens hebben gezien. Uit onderzoek van Stedentripper.com blijkt dat ik niet de enige ben die Manneken Pis als attractie vies tegen vond vallen. Manneken Pis blijkt namelijk de meest overgewaardeerde bezienswaardigheid te zijn onder de 1300 reizigers die deelnamen aan de enquête van Stedentripper.com.

Grote aantallen toeristen

Andere tegenvallende bezienswaardigheden zijn onder meer de Eiffeltoren in Parijs, het Drielandenpunt in Vaals en het beeldje van de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen. De reizigers irriteren zich bij de bezienswaardigheden het meest aan de grote aantallen toeristen bij de bezienswaardigheden.

Zakkenrollers 

De redenen om Manneken Pis te verkiezen als meest overgewaardeerde bezienswaardigheid waren onder name de zakkenrollers, de afmetingen van het beeldje en de vele toeristen die óók het beeldje komen bekijken.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Zeemeerminnenbeeld Denemarken vandaag 100 jaar
Lees ook:Hele maand december kerstsferen in Praag
Lees ook:Eiffeltoren heeft meeste aantrekkingskracht op toeristen
Lees ook:Schoppen tegen stoel meest irritant in vliegtuig
Lees ook:Politie waarschuwt bewoners en toeristen Cyprus voor zakkenrollers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Manneken Pis meest overgewaardeerde bezienswaardigheid

  1. x

    Ik vind dat ze het wel slim hebben gedaan. Hoeveel van dit beeldjes van dat mannetje worden niet verkocht, id. Eifeltoren ( wel/niet met lamp)

      /  
  2. Pingback: Win een reis naar Berlijn door te stemmen op mijn reisvoorstel! | Travel

Comments are closed.