Oekraïne is meer dan alleen protesten, ook dit is Oekraïne!

Oekraïne. Beelden van heftige protesten in Kiev, puin in de straten, ontzettende kou. Als je tegenwoordig aan Oekraïne denkt zijn er maar weinig redenen te bedenken waarom je een reis naar het land in Oost-Europa zou overwegen. Maar Oekraïne is meer dan alleen protesten tegen de regering, na de winter komt ook weer de zomer en er is meer dan alleen Kiev.

In 2010 bezocht ik met World Servants Oekraïne. Tijdens deze drieweekse reis bevonden we ons in het dorpje Jasinja, niet meer dan een stip op de kaart. Het was een enorm prettige manier van culturen ontdekken. We zagen geen hotspots, maar bezochten Oekraïne op z’n puurst. Sindsdien vind ik Oekraïne echt de moeite waard. De mensen lijken er misschien een beetje stug, maar eenmaal daar doorheen geprikt kan je alle kanten met ze op. Het klimaat is er in de zomer prettig, niet te warm, niet te koud.

Door de protesten die momenteel gaande zijn in Kiev krijgt Oekraïne een flinke deuk in haar imago. Mensen die eerder misschien wel een reis naar dit land zouden boeken blijven nu eerder weg. Daarom hier een aantal foto’s, om te laten zien dat Oekraïne meer is dan alleen de ellende bij -30 graden Celsius.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Toerisme Egypte dreigt weer flinke klappen te krijgen
Lees ook:Russisch Lifenews toont filmbeelden ramp Malaysia Airlines neergestort vliegtuig
Lees ook:Betogingen tegen Thaise regering bedreigen toerisme
Lees ook:Europese leiders boycotten Oekraïne
Lees ook:Slaapplek tijdens EK kan goedkoop

Geen reacties // Reageer