Vintage shoppen: de beste adressen

We love vintage! En daarom hier een overzicht van de leukste adressen in het buitenland. Want een dagje vintage shoppen kan natuurlijk het allerbest in combinatie met een citytrip!

Begijnenvest 92 in Antwerpen

In Antwerpen kun je voor de mooiste meubels uit de 60′s en 70′s met voornamelijk Scandinavisch design terecht op Begijnenvest 92. De naam van de garage, maar tevens het adres. Deze garagesale is alleen op zaterdag voor publiek. Op afspraak kun je ook door de week hier terecht. Volgens de reviews op internet worden hier eerlijke prijzen gevraagd voor de meubels.

Vintage & Coffee in Spanje

In het Spaanse La Coruna vind je de kledingwinkel Vintage & Coffee. Een leuk winkeltje met leuke items, maar nog wel duur voor dat de kleding tweedehands is. Deze winkel is geen reden om naar La Coruna te gaan, maar ben je er in La Coruna zou ik dit winkeltje niet overslaan.

Voor vintage fietsen naar Bern

Volgens de trendwatchers zijn fietsen hét item om je vintagelook mee af te maken. Waar ze dat helemaal begrijpen is in het Duitse Bern. Oldskool racefietsen of kekke omafietsen, in Bern vind je ze allemaal!

Kleding shoppen in IJsland

Naar IJsland om te shoppen? Het was totaal niet in mij opgekomen, maar een lezeres wees ons op de leuke boetiekjes in IJsland waar je voornamelijk kleding en kekke accessoires kunt scoren.

Per kilo afrekenen in Berlijn

In Berlijn zijn verschillende tweedehands winkels waar je per kilo kunt afrekenen. De allergrootste is Die Garage, waar een kilo kleding 13,99 kost. Deze winkel vind je in de wijk Schöneberg. Das Colours is eveneens een fijn adresje voor de leukste tweedehands kleding, op dinsdag van 11.00 tot 15.00 uur geldt hier happy hour waarbij de kiloprijs vier euro lager is dan normaal: 9,99. Hier vind je ook veel leuke accessoires. Sommige items hebben hier echter wel een vaste prijs!

Waar ga jij het liefst naartoe als je lekker tweedehands wilt shoppen? Heb je een maximum wat je besteedt aan tweedehands spullen? En waar zou jij het liefst nog eens naartoe willen om vintage spullen te scoren?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Shoppen in Marokko is hele belevenis
Lees ook:De beste ingrediënten voor een stedentrip Berlijn
Lees ook:La Coruña; ideaal voor stedentrip
Lees ook:Gevonden voorwerpen Oktoberfest
Lees ook:Winkelen in Londen: Topshop aan Oxford Street

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vintage shoppen: de beste adressen

  1. jgbteg

    Brugge is ook in de herfst de moeite waard. ga je meerdere dagen dan is de Brugge kaart de overweging waard. Voor 35 euro mag je met de bootjes en bijna alle musea bezoeken.

      /  

Comments are closed.