Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezinnen gezocht voor gratis vakantie

Zin om, samen met je gezin, gratis en voor niks op vakantie te gaan? Dat kan! Tourismus Marketing Nedersaksen heeft namelijk  opnieuween leuke actie opgezet en zoekt nu 2 testgezinnen voor de actie Nederlanders testen Nedersaksen.

Nedersaksen is vlakbij, grenst direct aan de grens met Noord-Oost Nederland en heeft de langste kustlijn van Duitsland en 7 waddeneilanden. Nedersaksen is dus ideaal voor een strandvakantie, maar als je geen liefhebber van het strand bent, zijn er nog genoeg leuke campings, vakantieparken of hotels te vinden in het bos of op de hei. Ook voor kinderen is er in deze regio veel te zien en te beleven, wat dacht je van een dagje naar de dierentuin, musea ontdekken in diverse steden of klauteren in de klimbossen.

En ook jij kan nu Nedersaksen helemaal gratis ontdekken. Nedersaksen zoekt namelijk 2 Nederlandse gezinnen die in de week van 17 tot en met 24 oktober de regio willen verkennen en hier een leuke videoreportage van kunnen maken. Je hoeft geen blogger of videogoeroe te zijn, Nedersaksen zal een mooie film maken op basis van jouw beelden. Deze reis is inclusief alle overnachtingen, alle activiteiten en ontbijt. Voor eigen rekening zijn je brandstofkosten en alle bijkomende kosten.

Je kan kiezen uit 2 reizen. Zo kun je of de Lüneburger Heide of Weserbergerland en de Harz ontdekken. Een uitgebreide beschrijving van beide vakanties kan je hier terugvinden. Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op een gratis reis? Schrijf je dan nu in op deze site, vul je gegevens in en geef aan waarom juist jouw gezin het ideale testgezin is. Nog een foto erbij en hup, versturen maar. Heb je gewonnen, dan krijg je voor 30 september bericht en kun je je opmaken voor dit leuke reisje! Veel succes alvast und viell spass!

 

 

Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:What’s in a name? Win een Dreamliner met jouw naam erop
Lees ook:MyLowerSaxony: Nedersaksen lanceert innovatief platform

Geen reacties // Reageer