Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie

Zin om, samen met je gezin, gratis en voor niks op vakantie te gaan? Dat kan! Tourismus Marketing Nedersaksen heeft namelijk  opnieuw een leuke actie opgezet en zoekt nu 1 testgezin voor de actie Nederlanders testen Nedersaksen.

Nedersaksen is vlakbij, grenst direct aan de grens met Noord-Oost Nederland en heeft de langste kustlijn van Duitsland en 7 waddeneilanden. Nedersaksen is dus ideaal voor een strandvakantie, maar als je geen liefhebber van het strand bent, zijn er nog genoeg leuke campings, vakantieparken of hotels te vinden in het bos of op de hei. Ook voor kinderen is er in deze regio veel te zien en te beleven, wat dacht je van een dagje naar de dierentuin, musea ontdekken in diverse steden of klauteren in de klimbossen.

En ook jij kan nu Nedersaksen helemaal gratis ontdekken. Nedersaksen zoekt namelijk een Nederlands gezin die van 6 tot en met 13 augustus de regio willen verkennen en hier een leuke videoreportage van kunnen maken. Je hoeft geen blogger of videogoeroe te zijn, Nedersaksen zal een mooie film maken op basis van jouw beelden. Deze reis is inclusief alle overnachtingen, alle activiteiten en ontbijt. Voor eigen rekening zijn je brandstofkosten en alle andere bijkomende kosten.

Heb jij gewonnen, dan ga je genieten van een heerlijke en actieve familievakantie in Osnabrücker Land en het mooie natuurlandschap langs de Mittelweser.

Elke dag staat bol van de activiteiten. Je gaat klimmen in een klimbos, een uitstapje maken naar een pretpark, genieten van een kanotocht, een fietstocht, een rit met de fietslorrie en een spelletje golf. Onderweg rust je uit en geniet je van regionale lekkernijen in gezellige café-restaurants.

Niet ver van de grens in het Osnabrücker Land, bezoek je een van de mooiste vrijetijdsparken in de regio, direct gelegen aan het water. Hier vind je een waterski kabelbaan, een groot aangelegd strand, een kartbaan, een indoor fun-centrum en een doolhof.

In de vlakbij gelegen regio Mittelweser kun je wolven van dichtbij observeren. Hier ga je avontuurlijk overnachten in een Mongoolse yurt op een vakantiebroederij met dieren, speeltuin, klimwand, barbequeplaats en  sauna. Dit alles en nog veel meer staat je te wachten in Nedersaksen.

Ben je enthousiast geworden en wil je kans maken op een gratis reis? Schrijf je dan nu in op deze site, vul je gegevens in en geef aan waarom juist jouw gezin het ideale testgezin is. Nog een foto erbij en hup, versturen maar. Heb je gewonnen, dan krijg je na 30 juni bericht en kun je je opmaken voor dit leuke reisje! Veel succes alvast und viell spass!

Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezinnen gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Suncamp geeft gratis vakantie aan ideaal gezin
Lees ook:Weekend weg Texel – 5 must-do’s!
Lees ook:MyLowerSaxony: Nedersaksen lanceert innovatief platform

Geen reacties // Reageer