Hannover Living: Hannover lanceert app en gids vol tips

Voor iedereen die altijd actuele tips over de hippe stadsdelen van Hannover bij zich wil hebben, is vanaf nu de app ‘Hannover Living’ beschikbaar in de Google Play Store of Apple Store. Deze biedt bijzondere insidertips, nieuwe gastronomische aanbiedingen en informatie over actuele nightlife- en feestevenementen. Door een geïntegreerd kaartensysteem kan de gebruiker zich rechtstreeks naar de gewenste locatie laten navigeren. Ook kan een gratis Nederlandstalige pocketgids besteld worden.

‘Hannover Living’, dat is: Een beachclub met 360° panoramazicht over de daken van de oude stad, stadsdeelpleinen met toffe cafés, bars, legendarische clubs en de kleurrijke Nana’s van de Franse kunstenares Niki de Saint Phalle. Dit en nog veel meer grootse, kleurrijke taferelen nodigen vooral jonge stedenreizigers uit tot een bezoek aan de stad Hannover.

In het kleurrijke, bruisende en alternatieve stadsdeel Linden vindt het leven buiten plaats: levenskunstenaars toveren de straat om tot een een soort huiskamer. In de Nordstadt vlak achter de universiteit hangt een ontspannen sfeer door de vele studenten. In de oude wijk List zijn chique boetieks en wijnlokalen te vinden en de Südstadt is in trek vanwege haar mooie pleinen en de Maschsee, een groot kunstmatig aangelegd meer.

’s Morgens naar de Herrenhäuser Gärten (Tuinen van Herrenhausen), ’s middags een snack in een Hannoverse koffiebranderij in de Nordstadt, daarna genieten van de zon langs de rivier de Ihme, om vervolgens in een straatkeuken het leven in de Limmerstraße gade te slaan. De dag erop naar de actuele tentoonstelling in het Sprengel Museum en aansluitend lekker winkelen. Of toch liever een bezoek brengen aan de ijsbeer in Yukon Bay in Erlebnis-Zoo (avonturen zoo). Dát zijn dé hotspots van Hannover.

Meer informatie over een stedentrip naar Hannover is te vinden in de talrijke persoonlijke verhalen van nationale en internationale travelbloggers op www.hannover.de/bloggers. Ook kan via [email protected] de nieuwe Nederlandstalige pocketgids ‘Hannover ronduit uniek’ vol leuke ideeën voor jongeren besteld worden.

 

Lees ook:Vakantiehulp: ANWB lanceert handige app voor hulp tijdens vakantie
Lees ook:Hulp nodig op vakantie? Ministerie van Buitenlandse Zaken nu altijd bereikbaar
Lees ook:Reisadvies Thailand aangescherpt na aanslagen en oplopende politieke spanningen
Lees ook:Transavia en Arkefly bereiden zich voor op opengaan luchtruim. Volg de vluchtstatus op internet en kom niet naar Schiphol!
Lees ook:23-24 april: RCN Lente Kampeerdagen

Geen reacties // Reageer