MyLowerSaxony: Nedersaksen lanceert innovatief platform

Afgelopen week heeft  TourismusMarketing Niedersachsen GmbH (TMN) MyLowerSaxony.com gelanceerd. Deze site is een een internationaal en interactief platform met een groot aantal authentieke verhalen over Nedersaksen als reisbestemming.

Het platform biedt reizigers inspiratie in de talen Nederlands, Duits, Engels, Deens en Pools. De ideale voorbereiding voor een individuele reis naar deze Duitse deelstaat, net over de grens.

Authenticiteit en inspiratie
Door de authentieke verhalen van internationale bloggers gaat Nedersaksen als reisbestemming helemaal leven. Naast de bijdragen van internationale bloggers worden ook vakantiegangers zélf nadrukkelijk opgeroepen om met de hashtag #myLowerSaxony foto’s en verhalen uit Nedersaksen op de sociale media te posten. Deze verschijnen dan in realtime in een live-ticker.

 De reiziger doet inspiratie op over allerlei interessegebieden: van actief, natuur, gezondheid & wellness, vakantie met kinderen, cultuur & bezienswaardigheden, steden, evenementen, eten & drinken tot barrièrevrij reizen voor mindervaliden. Van must-do’s in Hannover, kerstmarkten en culinaire specialiteiten tot festivals, het boomtoppenpad in de Harz en het Duitse Waddeneiland Juist, leuk om met de kinderen te verkennen: voor iedereen is er wel iets leuks te doen. Ook kan er gezocht worden op posts over de verschillende reistijden en regio’s.

Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezinnen gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Boetes voor snacken in het Colosseum
Lees ook:Nederlanders testen Nedersaksen: Testgezin gezocht voor gratis vakantie
Lees ook:Wander: Endemol Beyond lanceert online reisplatform

Geen reacties // Reageer