Oproepje: Duitsland zoekt fiets- en wandelambassadeurs

Ben je een echte wandelaar, fiets je graag en ben je gek op Duitsland? Dan heb ik goed nieuws voor je. Duitsland is namelijk op zoek naar  fiets- of wandelambassadeurs. En ook jij kan ambassadeur van een Duitse regio worden.

Met meer dan 200 langeafstandsfietsroutes en zo´n 200.000 km aan wandelpaden is Duitsland een paradijs voor actieve vakantiegangers! Van fietsen op de Bodensee-Radweg in het zuiden tot de Ostseeküsten-Radweg in het noorden en van wandelen op de Eifelsteig in het westen tot de Harzer-Hexen-Stieg in het oosten.

Duitsland is nu op zoek naar naar 25 actieve ambassadeurs om de schoonheid van Duitsland in beeld te brengen. Om deze zelf te ervaren, ga jij van 22 juni t/m 25 juni 2017 of van 29 juni t/m 2 juli 2017 op een individueel 4-daags fiets- of wandelavontuur. Na een uitgebreide videotraining ga je gewapend met een videocamera op pad. Dit doet je uiteraard niet alleen, je mag iemand meenemen.

De reis is inclusief:
- Een kennismaking met de Duitse regio in Amsterdam op 16 mei
- Een videoworkshop en Duitsbuffet in Amsterdam op 16 mei
- 3 overnachtingen in een tweepersoonskamer
- Heen- en terugreis
- Ontbijt en diner tijdens je verblijf
- Een videocamera en huurfietsen

Ben je nu helemaal enthousiast geworden en wil je ambassadeur worden, dan moet je het volgende doen:
Upload vóór 31 maart 2017 een mooie foto of video (duur max. 5 minuten) die je tijdens een fiets- of wandeltocht heeft gemaakt. Zorg dat je er zelf ook op staat!

Geef op deze site een korte beschrijving van jezelf en noem drie goede redenen waarom jij fiets- of wandelambassadeur voor Duitsland zou moeten worden. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of je Duitsland al een beetje kent. Geef duidelijk aan of je liever gaat fietsen OF wandelen (max. 1500 tekens). Als je akkoord gaat met de deelnamevoorwaarden, klik dan op de knop ‘ga verder’ en vul jouw volledige naam en e-mailadres in. En wie weet ben je binnenkort wel een echte ambassadeur!

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Cycleswap
Lees ook:(Filmpje) Maxim Hartman geeft toeristen in Amsterdam fietstips
Lees ook:ANWB Kinderfietsenplan overhandigt 2000e fiets
Lees ook:ANWB Kinderfietsenplan: Doneer je fiets en help een kind
Lees ook:Oproepje: Blue Circle zoekt gezinnen die bijna op vakantie gaan

Geen reacties // Reageer