Nieuw in Parijs: ‘s werelds eerste popcornrestaurant

Als je een weekendje in Parijs bent en lekker uit eten wil denk je niet direct aan popcorn. Toch is het mogelijk om naar een heus popcornrestaurant te gaan, meldt mijn collega van Frankrijk.blog.nl . Finaliste van Masterchef 2011 Nathalie Nguyen heeft onlangs het restaurant My Crazy Pop geopend, waar alleen maar popcorn verkrijgbaar is. Zit er niet over in dat je alleen popcorn met suiker of zout kunt krijgen, want het assortiment is veel breder dan dat. Denk aan smaken als gember, sesam, tomaat basilicum, parmezaanse kaas, gezouten boter karamel, karamel pecannoten en citrusvruchten. Klinkt goed!

In totaal serveert het restaurant 15 smaken popcorn. Ook zijn er een aantal exotischere smaken zoals limoen en madras curry. Daarnaast verkoopt het restaurant een aantal meeneemverpakkingen, in de smaken zout, kaas en barbecue. My Crazy Pop vindt je vlakbij de Bastille in het elfde arrondissement.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Have a break. Have a KitKat Wasabi.
Lees ook:34% van Nederlanders neemt hagelslag mee op vakantie
Lees ook:The Crazy Horse Paris, bijzondere show met een knipoog
Lees ook:‘Boomrestaurant’ constant volgeboekt
Lees ook:Eettip in Boedapest: Alabardos in het kastelendistrict

Geen reacties // Reageer