Agendapuntje: Een weekje relaxen op Kos

In het kader van vakantie en reizen, heb ik de daad maar weer bij het woord gevoegd. Ik heb nu 2 weken vakantie en in die 2 weken ga ik 1 weekje heerlijk op vakantie. En de reis gaat vandaag naar Kos.

Ik wist al een tijdje dat ik begin september 2 weken vakantie had. 2 problemen: Ik heb oogproblemen en iedereen was allang weer aan het werk. In je eentje op vakantie? Dat heb ik altijd al een keer willen doen! En dan van te voren boeken of een last-minute? Dan gaan we voor een super last minute. En waarheen dan? Ja dat was een hele goeie vraag.

Ik ging eerst zoeken op internet. Maar er was zoveel leuks, dat is er zelf ook niet meer uitkwam, so little time, so many places. En ik ga voor het eerst alleen, dus ik kan overal heen. Ik kwam er niet uit en ging naar het reisbureau. Ik had natuurlijk wel wensen (Hotel, geen all inclusive, bij het strand en vlakbij een stad) en we kwamen al snel op Kos uit. Toegegeven, er zijn nu wel veel vluchtelingen op het eiland, maar dat zijn mensen op de vlucht, willen alleen maar verder reizen en doen niemand kwaad. Ik hoorde dat veel mensen hun vakantie naar Kos hadden geannuleerd en dat was voor mij juist een reden om wel te gaan, aangezien het toerisme in Griekenland al een paar flinke dreunen heeft gehad. 

Dus nu zit ik, als jij dit leest, 8 dagen in een hotel vlakbij Kos-Stad. Ik verblijf in Hotel Platanista in Psalidi en ik lees alleen maar positieve verhalen over het hotel. Ik hoop zelf ook met een positief verhaal terug te komen. Wat ik ga doen op Kos? Een fiets of scooter huren en natuurlijk een dagje naar Bodrum. Ik ben nog nooit in Turkije geweest en wil dat ook wel eens ontdekken. In Griekenland ben ik trouwens ook nog nooit geweest, dus 2 vliegen in 1 klap.

Ik heb van te voren al vooruit gewerkt en veel berichten geschreven. Ik hoop jullie op de hoogte te houden van het actuele reisnieuws, maar ik heb geen idee of de wifi van het hotel goed is of niet. Ben je benieuwd naar mijn vakantie? Op Facebook zal ik zo af en toe foto’s plaatsen, dan kan je meegenieten.

Lees ook:(Persoonlijk) Alleen op vakantie, eng of juist hartstikke leuk?
Lees ook:Aanbieding om te feesten in Lloret de Mar
Lees ook:Alleen op vakantie? De voor- en nadelen op een rijtje
Lees ook:Alleen op vakantie? De voor- en nadelen op een rijtje
Lees ook:Alleen op vakantie: De voor- en nadelen

Geen reacties // Reageer