Testrijders gezocht: Gratis met de iDBUS naar Londen of Parijs

Wil jij graag op vakantie naar Londen, Parijs of Brussel? Dan heeft Goedkoopstestedentrip.nl iets leuks voor je in de aanbieding! De site mag een nieuw reisproduct van de Franse spoorwegen uitproberen en zoekt daarvoor 25 testrijders die gratis met de luxe iDBUS één van bovenstaande steden willen bezoeken en hun ervaringen met ons willen delen! Je kan dus gratis en voor niks naar Londen reizen.

iDBUS

De iDBUS is een luxe langeafstandsbus met extra veel beenruimte, verstelbare stoelen, stopcontacten en Wi-Fi. Aan boord staan comfort en toegankelijkheid, aandacht en informatie centraal. En hoe comfortabel deze bus is, kan je binnenkort misschien zelf wel ervaren. De site biedt jou de kans om deze nieuwe manier van bijzonder comfortabel maar low budget reizen, zelf helemaal gratis uit te proberen. Meld je aan als testrijder op de route naar Londen, Parijs of Brussel!

Testrijders gezocht

De site is op zoek naar 25 testrijders. De site verloot 25 retourtickets onder gebruikers van de Citytrip Alert Service op de site. Ben je al enthousiast geworden en wil je meedoen?

Meedoen is heel simpel. Je gaat naar deze site en maakt jouw Citytrip alert aan. vult het formulier in en klik op aanmelden. Je mag zo vaak als je wilt een alert aanmaken. Aanmelden is gratis en afmelden ook. Had je al eerder al een alert aangemaakt? Geen nood, dan speel je gewoon automatisch mee. En heb je gewonnen, dan zal de site vragen of je na je reis een kort verslag wil schrijven van jouw ervaringen met de iDBUS.

Dus doe mee en wie weet ga je straks met die luxe en comfortabele bus naar Londen. Veel succes!

Lees ook:iDBUS rijdt duurzaam van Amsterdam naar Parijs
Lees ook:Actie OUIBus en Vliegennaar.nl: Gratis met de bus naar Londen of Parijs
Lees ook:iDBUS wordt OUIBUS
Lees ook:Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Vlogcontest: Win een jaar lang gratis citytrips en vloggen voor WeFlyCheap!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Testrijders gezocht: Gratis met de iDBUS naar Londen of Parijs

  1. Essiebessie

    Wat een leuke actie! Ik heb me gelijk ingeschreven. Bedankt voor de tip!

      /  

Comments are closed.