Oost-Europese hotels in top 10

Oost-Europa is flink in trek bij Nederlandse toeristen. Wat wil je ook: veel zon, goedkoop bier en relatief goedkope hotels. Prachtige natuur, politiek aardig stabiel en eigenlijk om de hoek. Zeker nu landen als Griekenland en Spanje vanwege hun onzekere economie minder in trek zijn, komt het toerisme in Oost-Europa juist op. Aan de Kroatische kust steeg het aantal boekingen maar liefst met 80% ten opzichte van vorig jaar.

Senior Product Manager René Nieuwmans van Expedia noemt tegen de Telegraaf de relatief lage kosten voor een vakantie als een van de belangrijkste redenen waarom het toerisme naar Oost-Europa zo storm loopt. ,Het zonnige klimaat en het nog onbekende en ongerepte imago van de streek spelen uiteraard ook een rol,’ aldus Nieuwmans. Ook heeft volgens hem het Europees Kampioenschap Voetbal een positieve invloed gehad op het beeld van Nederlanders over Oost-Europa.

Expedia heeft een lijst opgesteld met de 650 beste hotels. Voor het eerst staan er drie Oost-Europese hotels in de top tien.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hotels.com nu ook in andere talen
Lees ook:ADV: Vergelijking Europese luchthavens
Lees ook:Grootste campagne ooit moet toeristen naar Turkije lokken
Lees ook:Chinese taxichauffeurs moeten vaker in bad
Lees ook:China in de toekomst populairste toeristische bestemming wereldwijd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oost-Europese hotels in top 10

  1. Danny

    Het is geweldig om de populariteit van hotels zie aldaar. Ik moet zeggen dat de hotels die zorgen voor de klanten, altijd wordt gewaardeerd en de mensen graag daar weer te reizen. De informatie die u gedeeld hier is erg mooi en nuttig.

      /  

Comments are closed.