Kamperen op een vlot in Flevoland

Wanneer niks je te gek is maar je budget weinig gekkigheden toelaat, hebben wij nu de perfecte plek gevonden om een keer te overnachten! Al eerder hebben wij geblogd over (te) gekke plaatsen om te overnachten, en we hebben er weer een gevonden die je zeker een keer zou moeten proberen! Kamperen op een vlot! Het kan in Flevoland!

Boswachter

Op initiatief van boswachter Harco Bergman is er een drijvende slaapplek gekomen op het Kuinderplas bij Bant. Het was een langgekoesterde droom van de boswachter, maar hij had nooit de juiste personen om het vlot te kunnen bouwen. Voor het ‘Uit-je-tent’-weekend van 8,9 en 10 juni van dit jaar heeft hij toch de juiste mensen gevonden. Een stel leerling-boswachters hebben in drie dagen een vlot in elkaar getimmerd.

Faciliteiten

Het vlot is van alle gemakken voorzien. Er is een onderwaterkoelkast voor het koelst mogelijke bier. Je kunt tevens een kampvuur maken op het vlot. Het vlot is te bereiken met een roeiboot. De enige dingen die het vlot anders maken dan een camping zijn het ontbreken van een kampwinkel en het hebben van buren. Zeg nou zelf, dat ga je toch niet missen?

Tent

Er staat een tentje op het vlot, maar het is ook mogelijk om een eigen tent mee te nemen. In plaats van dat je haringen in de grond slaat, bind je de touwtjes aan spijkers.

Low-budget

Het vlot blijft ook na het ‘Uit-je-tent’-weekend liggen, in juli en augustus is het mogelijk om er te overnachten. Voor de prijs hoef je het niet te laten, voor slechts 13 euro kan je er met z’n tweeën een nachtje overnachten!

Zou jij willen overnachten op een vlot? 

Lees ook:Tent is replica van Volkswagen T1 uit 1965
Lees ook:Vrolijke tent voor op het strand
Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Hippe festivaltentjes die je zeker niet kwijtraakt in de massa
Lees ook:Nieuwe manier van kamperen in hangmat-tent

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kamperen op een vlot in Flevoland

  1. tossa de mar

    Hallo ..
    De informatie die u gedeeld in de post over de bestemming waar men kan een geweldige tijd in een beperkt budget hebben is erg leuk en nuttig. Ik was op zoek naar dergelijke hulp en zeker naar uit te kijken het. Het zal een heel leuk om daar te zijn met vrienden.

      /  

Comments are closed.