Gratis skilessen voor jeugd tot en met 17 in Zwitsers Arosa

Is Wintersport met de kinderen te duur? Niet wanneer je naar het Zwitserse Arosa gaat. Daar zijn de ski- en snowboardlessen voor kinderen tot en met 17 jaar namelijk helemaal gratis wanneer je 2 nachten of meer boekt in een van de 20 hotels of een van de 50 appartementaanbieders. Arosa hoopt hiermee het niveau van de skiënde kinderen te verbeteren en daarmee ongelukken te voorkomen.

Een leven lang profijt

Het prijsvoordeel zou voor veel ouders een reden kunnen zijn om een wintersportvakantie naar Arosa te boeken. Ook het niveau van de kinderen speelt een belangrijke rol: “Als kinderen tijdens hun jeugd goed leren skiën en snowboarden, hebben zij daar de rest van hun leven profijt van. Wij willen dit stimuleren en hebben daarom deze samenwerking opgezet met skischolen en accommodatieverschaffers”, aldus Pascal Jenny, directeur van Arosa Tourismus.

Veel sneeuw in Arosa

Arosa ligt in de regio Graubünden en een van de wintersportplaatsen in de Alpen waar de kans op sneeuw het grootst is. Er is in totaal zo’n 60 kilometer aan pistes op hoogtes tussen de 1800 en 2650 meter.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Pharos Reizen garandeert sneeuw
Lees ook:Niks van recessie te merken bij wintersportvakanties
Lees ook:Singles reizen steeds vaker in het najaar
Lees ook:Hevige sneeuwstorm in noordoosten van de VS; vliegverkeer ligt plat
Lees ook:Chaos in Rome door uitzonderlijk veel sneeuw

Geen reacties // Reageer