Luxueus parfum goede reden voor bezoek Oman

Er wel eens over nagedacht om naar Oman op vakantie te gaan? Voor de beautyliefhebbers onder ons is het land zelfs een aanrader! Het is dit jaar namelijk dertig jaar geleden dat het exclusieve parfumeurs Amouage werd opgericht in Oman. Het is een bijzonder parfum, dat bestaat uit zeldzame en luxueuze ingrediënten van over de hele wereld. Het parfum wordt het meest kostbare parfum ter wereld genoemd, vanwege de meer dan 120 natuurlijke ingrediënten die het bevat. Onder andere zeldzame wierookhars uit de zuidelijke provincie Dhofar is er in verwerkt. Dé reden om Oman te bezoeken is het nieuwe state-of-the-art bezoekerscentrum, dat eind 2012 geopend is.

In het twee verdieping tellende bezoekerscentrum wordt het parfum tot op de dag van vandaag met de hand gemaakt. Het proces om het parfum te maken kan hier van stap tot stap gevolgd worden. Je kunt hier alles over het exclusieve parfum te weten komen. Bijzonder aan het parfum is ook dat tot 2010 er alleen in Muscat een Amouagewinkel stond. In 2010 is in Dubai de eerste internationale winkel geopend. Even later volgde ook London. Inmiddels heeft Amouage in totaal 13 zelfstandige winkels in Oman, de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Saoedi-Arabië, Maleisië en Amerika. In 2013 staan er nog eens 8 winkels in de planning.

Op de website van Amouage is ook een webshop waar het parfum verkrijgbaar is. Er zijn verschillende soorten. Schrik niet van de prijs, 275 euro is heel normaal voor de Opus VI 100 ml Eau de Parfum. Voor die prijs kun je maar beter zeker weten dat het parfum ook daadwerkelijk lekker ruikt, dus een reis naar Oman is dan niet voor niets! Kijk voor meer informatie op de website.

Meer weten over de mogelijkheden van Oman? Klik dan hier.

Photo credit: .Liz / Foter.com / CC BY-NC

Lees ook:Jongerenreizen Turkije – Bodrum & Gumbet jongeren vakantie in Turkije
Lees ook:Winkels in Madrid mogen 24 uur per dag open
Lees ook:Sieraad stelt reisverleden tentoon
Lees ook:Schiphol favoriet bij Canadese reisagenten
Lees ook:Festivals wereldwijd: World Bodypainting Festival

1 Reacties // Reageer

One thought on “Luxueus parfum goede reden voor bezoek Oman

  1. Amouage

    Heb ze gezien bij parfumerie Marjo in Amsterdam! Mooi hoor!!

      /  
  2. Pingback: 1miljoen.be | Krantenkoppen dinsdag 30 april 2013 om 2:34

  3. Pingback: » Luxueus parfum goede reden voor bezoek Oman - snelnieuws

  4. Pingback: 1miljoen.be | Krantenkoppen vrijdag 10 mei 2013 om 1:51

Comments are closed.