Eind 2013 cruises naar Verenigde Arabische Emiraten

*Crazy Diamond* / Foter.com / CC BY-ND

Wie denkt aan een luxe cruise denkt al snel aan de Caribbean of Canarische eilanden. Maar denk bij het boeken van een cruise ook eens aan de Verenigde Arabische Emiraten! Helemaal in opkomst zijn Dubai en Abu Dhabi, en waarom zou je daar niet per schip naartoe gaan? Vanaf november 2013 zal de MSC Lirica van MSC Cruises weer varen op deze bestemming.

Op 5 november 2013 begint de MSC Lirica haar 19-daagse cruise vanaf Genua (Italië), om vervolgens op 22 november aan te meren in Dubai. Naast de eindbestemming zie je ook onderweg nogal wat leuke bestemmingen. Tussenliggende havens die worden aangedaan zijn: Civitavecchia (Italië), La Valletta (Malta), Piraeus (Griekenland), Port Said (Egypte), Safaga (Egypte) en Salalah en Muscat (Oman). Van 23 november t/m 29 maart 2014 vaart de MSC Lirica vanaf Dubai 18 keer een 8-daagse / 7-nachten cruise naar Abu Dhabi (VAE), Khor al Fakkan (UAE) en Muscat en Khasab (Oman).

Nog even een paar goede redenen om naar de Verenigde Arabische Emiraten af te reizen: Je kunt er in Abu Dhabi in het Ferrari World Theme Park een rit maken in de snelste achtbaan ter wereld, een ervaring als Dubai ervaar je waarschijnlijk nooit weer en wie kan er nou nee zeggen tegen een woestijnsafari met een Jeep?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Luxueus parfum goede reden voor bezoek Oman
Lees ook:Top 10 meest exclusieve hotelbestemmingen
Lees ook:Geen celstraf voor seks op strand van Dubai
Lees ook:Canada heeft beste reputatie
Lees ook:Meest besproken attracties volgens TripAdvisor

Geen reacties // Reageer