Ik ga mee naar Eilat!

Gevoelsmatig is het net alsof ik een dag op schoolreisje ga, maar dan naar Eilat! Een tijdje geleden vertelde ik over dat Corendon een 24-uurs testvlucht ging organiseren naar het Israëlische Eilat, en nu kan ik jullie vertellen dat ik meega!

Vannacht om 2 uur vertrekt het vliegtuig, zodat we vervolgens om plusminus 9 uur ontbijten kunnen in Israël. Het programma voor de dag is vrij invulbaar, er zijn echter een paar excursies waar je aan deel kunt nemen. Zo ga ik hoogstwaarschijnlijk naar de King Solomon Pillars, op een halfuurtje van Eilat.

Ik ben ontzettend benieuwd wat de dag van morgen ons gaat brengen, wat we zullen zien en mee zullen maken. Uiteraard horen jullie daar later meer over! Voor nu: tas inpakken, bedenken wat je allemaal wél en wat je absoluut niet nodig hebt voor een dagje Israël, zonnebrandmiddel in een klein flesje zoeken enzovoorts.. Het is er momenteel 33 graden.. I’ll keep you in touch!

 

 

Lees ook:Verrassend Eilat in 24 uur
Lees ook:Corendons tweede 24-uurs testvlucht naar Eilat
Lees ook:Reizen naar Israël opgeschort
Lees ook:Israel in opkomst als vakantiebestemming
Lees ook:Flinke stijging in toerisme naar Israël

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ik ga mee naar Eilat!

  1. elleke

    Waauw, heerlijk 33 graden!ik wens je heel veel plezier in eliat, ik had me ook opgegeven ,maar helaas. Ik lees je verslagje graag.

      /  
  2. Sonja

    Kijk je wel uit voor schietende Amerikanen?

      /  

Comments are closed.