Jordan Pass: Jordanië lanceert speciale voordeelpas voor toeristen

petra

Jordanië, een prachtig land met veel bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn. Het Ministerie van Toerisme en Oudheden van Jordanië heeft nu een nieuwe pas gelanceerd, speciaal voor alle toeristen die dit land bezoeken.

Met de Jordan Pass krijg je toegang tot een groot aantal toeristische bezienswaardigheden, historische locaties en musea waardoor het bezoeken van verschillende plekken wordt gestimuleerd. Schaf je deze pas aan, dan heb je al betaald voor maar liefst 40 bezienswaardigheden. En dat scheelt tijd en vooral ook veel geld.

De goedkoopste Jordan Pass kost namelijk 88 euro, inclusief visumkosten, en dat is niet duur. Ter vergelijking: Voor een dagpas voor Petra betaal je al snel 63 euro. Je kan kiezen uit 3 passen, namelijk de Jordan Wanderer, Jordan Explorer en de Jordan Expert. Kies je bijvoorbeeld voor de Jordan Expert, dan kun je 3 dagen in Petra verblijven.

De minister van Toerisme en Oudheden Mr. Nayef H. Al Fayez legt uit: “Het belang van de Jordan Pass is om toeristen tijd en geld te besparen tijdens hun bezoek aan Jordanië. Hierdoor krijgen ze de mogelijkheid het meeste uit hun reis te halen. Door middel van deze pas laten we de toeristen de unieke gastvrijheid van de Jordaanse bevolking ervaren.”

Ga je binnenkort naar Jordanië? De Jordan Pass kan je hier alvast aanschaffen.

Lees ook:Singlereizen Jordainie groepsreizen Jordanie rondreis Jordanie groepsrondreis Jordanie
Lees ook:Jordanië bouwt aan 22 ecologische kampen
Lees ook:Vier nieuwe Unesco World Heritage Sites Jordanië
Lees ook:Entreeprijzen Griekse bezienswaardigheden omhoog
Lees ook:Recordaantal bezoekers naar Jordaans wereldwonder Petra

Geen reacties // Reageer