Australiërs bouwt hotel in voormalig mortuarium

De meeste mensen zullen er in levende lijve het liefst geen stappen naar binnen willen zetten, toch denkt een Australische zakenman met succes een oud lijkenhuis op Tasmanië om te kunnen bouwen tot hotel. Maar dan wel met behoud van de originele inrichting..

Hotel begin 2013 geopend

Het leegstaande lijkenhuis van een voormalig opvanghuis voor psychiatrisch patiënten zal begin 2013 geopend zijn voor toeristen die op zoek zijn naar een bijzondere plaats om te overnachten. Het lijkenhuis, dat uit de jaren 1950 stamt, maakt deel uit van het psychiatrisch ziekenhuis in Willow Court. Dit ziekenhuis bestaat uit een aantal historische gebouwen die gerestaureerd worden.

Eten aan de autopsietafel

De eigenaar van het lijkenhuis Hadyn Pearce wil de originele autopsietafels en de koelcellen graag behouden. Aan de autopsietafels zou kunnen worden gegeten.

Ik ben over het algemeen wel enthousiast over bijzondere plaatsen om te overnachten maar ik geloof niet dat ik het erg warm krijg van het idee om te overnachten in een koelcel van een mortuarium.. Iemand die hier wel voor te porren is? Ik hoor het graag!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

Lees ook:Daklozenopvang Glasgow scoort tijdelijk goed op TripAdvisor
Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Filmpje: Man schreeuwt: ‘There’s a bomb on this fucking plane!’
Lees ook:Gouden iPad voor hotelgasten in Dubai
Lees ook:Muziekhotel, waar je bij de roomservice gitaren kunt bestellen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Australiërs bouwt hotel in voormalig mortuarium

  1. Pingback: Amerikaan woont in Boeing 727-200 | Travel