Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel in het Great Barrier Reef

Kon je eerder al een overnachting in een vliegtuig van KLM en op de Eiffeltoren winnen, nu heeft Airbnb weer iets leuks voor je in de aanbieding. Dit keer kun je namelijk overnachten in een drijvend hotel. En dat hotel drijft niet ergens op het IJ, maar je overnacht bij het Great Barrier Reef. En wie wil zo’n bijzondere overnachting nou niet winnen?

Het hotel drijft bij het Great Barrier Reef, Australië, en is geschikt voor 4 personen. Het hotel heeft geen ramen, maar wel 2 slaapkamers, 1 badkamer en 3 bedden. In juli mag 1 familie een nachtje in dit bijzondere hotel overnachten. Het voordeel is dat je in dit hotel geen last hebt van de buren, wel krijg je te maken met een aantal vissen, kwallen, dolfijnen en haaien, maar dat mag de pret niet drukken.

Als je wint, krijg je niet alleen een gratis overnachting. Ook de vlucht van en naar Cairns is gratis, evenals een overnachting in een Airbnb in Cairns op 12 en 14 juli. Ook win je een transfer, een lunch op een hagelwit strand op een onbewoond eiland en een snorkel en duiktour. De rest van de maaltijden en het transfer van je huis naar de luchthaven moet je zelf betalen. De winnaar krijgt op 4 juli bericht.

Deze prijs hoort bij A Night At.. Een campagne van Airbnb. Met deze campagne wil Airbnb ontoegankelijke plekken overal ter wereld omtoveren tot eenmalige accommodaties. Zo kon je al een overnachting winnen in Galerie Lafayette in Parijs, een IKEA-vestiging in Australië en slapen in een vliegtuig van KLM.

Zie je dat wel zitten, zo’n nachtje tussen de koralen op zee in een raamloos hotel? Ga dan naar deze pagina, schrijf je in en vertel waarom juist jij in het Great Barrier Reef moet overnachten. Meedoen kan nog tot 30 juni, de overnachting is op 13 juli. Succes!

Lees ook:Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames
Lees ook:Great Barrier Reef verliest wellicht UNESCO-status
Lees ook:Mooi: Schildpad geeft rondleiding door Great Barrier Reef
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een nachtje slapen tussen de haaien
Lees ook:Nu bij Airbnb: Win een overnachting in een echte LEGO-kamer

Geen reacties // Reageer