Costa Rica rondreizen – Costa Rica avontuurlijke reizen – Costa Rica groepsreizen – Costa Rica singlereizen – Costa Rica Singlereis Costa Rica groepsreis

Costa Rica 23 dagen
23-daagse rondreis
25 – 39 jaar

Costa Rica is al jaren een populaire bestemming bij Mambo. De reden is de actieve backpack manier van reizen, de unieke Mambo hike en het vele contact met de lokale bevolking. We trekken per lokale bus en boot van de ene tropische kust, door de bergen, naar de andere tropische kust. We hiken door de nevelwouden, mountainbiken rondom de vulkaan, gaan op zoek naar dolfijnen in de Stille Oceaan en gaan via het strand naar één van de meest ongerepte gebieden. Pura Vida!

Costa Rica & Panama
16-daagse rondreis
25 – 39 jaar

Tijdens deze reis combineren we het bekende van Costa Rica met het onbekende Panama. We laten ons meeslepen in de Caribische ‘no worries' levensstijl, we hiken en raften door het Nationaal Park volcán Baru en betreden de ongerepte natuur van Corcovado. We sluiten af in een laidback surfersdorpje om te relaxen en na te genieten van alle opgedane ervaringen. ¡Pura Vida!

Costa Rica & Nicaragua
16-daagse rondreis
25 – 39 jaar

Het nog toeristisch rustige zuiden van Nicaragua sluit perfect aan op het ruige noorden van Costa Rica. We maken een pittige hike tussen stomende modderpoelen en hot springs, zwemmen in een zoetwaterzee, keren terug in de koloniale sferen van Granada en boarden van Cerro Negro. Actie en cultuur in Latijns-Amerikaanse sferen, ¡Vamos!

 

Lees ook:groepsreizen Costa Rica singlereizen Costa Rica rondreizen Costa Rica Singlereis Costa Rica
Lees ook:Groepsreizen Costa Rica & panama Singlereizen Costa Rica & Panama Rondreizen Costa Rica & Panama
Lees ook:Groepsreizen Costa Rica & Nicaragua Singlereizen Costa Rica & Nicaragua Rondreis Costa Rica & Nicaragua
Lees ook:Groepsreizen Mozambique, Swaziland en Zuid Afrika, Singlereizen Mozambique, Duikreizen Mozambique
Lees ook:Rondreizen IJsland Singlereizen groepsreizen rondreis

Geen reacties // Reageer