Zuid Amerika: Een swingende verrassing!

God heeft de Europeanen de klok gegeven en Hij gaf de Zuid Amerikanen de tijd. Een heerlijke cultuur waar we nog een hoop van zouden kunnen leren. Dans tot je erbij neervalt, eet de heerlijkste steaks tot je niet meer kunt en geef je ogen maar flink de kost!

photo credit: Sailor Coruscant

Zuid Amerika heeft voor ieder wat wils. Ben je avontuurlijk ingesteld en zeur je niet bij een vrieskoutje, dan is het Zuid Argentijnse/ Chileense gebied Patagonië, nabij de poolcirkel, wellicht jouw ideale plek.

Of geef je toch liever de voorkeur aan een  tropische weertje en de ‘manjana manjana’ levenswijze , dan heb je up north genoeg te vinden. Denk aan Suriname, het gigantische Brazilë of Venezuela het land waar de mooiste mensen wonen (althans dat wordt gezegd).

En dan heb ik het nog niet eens gehad over Bolivia, Peru of het land van onze prinses: Argentinië. Zuid Amerika telt 15 landen! Genoeg te bloggen dus.

Lees ook:North Sea Jazz wederom de grens over
Lees ook:5 redenen om een rondreis door Amerika te boeken
Lees ook:De beste reistijden wereldwijd. Check de beste reistijden-kalender !
Lees ook:Persoonlijk: de Travel Tag
Lees ook:Noord Amerika: De VS en nog veel en veel meer…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zuid Amerika: Een swingende verrassing!

  1. yonkly profile

    Are you aware that this blog does not render properly in opera8

      /  

Comments are closed.