90% van toeristen wil terug naar Brazilië

Ben je ooit in Brazilië geweest? En verlang je terug naar het heerlijke klimaat, de vriendelijke bevolking en de verrukkelijke caipirinhas? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Het nationale verkeersbureau van Brazilië, Embratur, heeft een onderzoek verricht onder 39.000 toeristen. Maar liefst 9 van de 10 mensen gaven aan terug te willen komen.

Ontspannen in Rio

Ontspanning is een van de belangrijkste redenen voor toeristen om naar Brazilië te gaan. De meeste Nederlanders vind je in Rio de Janeiro. De helft kiest voor een bezoek aan de bruisende stad als zij voor hun plezier naar Brazilië gaan. Een goede tweede zijn de indrukwekkende watervallen van Foz do Iguaçu op de grens met Argentinië.

Vriendelijke bevolking

Brazilië wordt als vakantieland enorm gewaardeerd. Nederlandse toeristen zijn vooral te spreken over de gastvrijheid van de Brazilianen, maar liefst 97% is hier positief over. Ook gastronomie (94%) en accommodatie (92%) scoren hoog. Minder te spreken zijn de Nederlanders over de prijzen – 62% en de bewegwijzering 63%.

Nederlanders verblijven gemiddeld 19 dagen in Brazilië wanneer zij hier op vakantie zijn.

Ben je zelf bezig met het uitstippelen van een reis naar Brazilië? Kijk dan eens op BrazilTour360.com. Hier zie je prachtige filmpjes van het land, de steden en de stranden!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Tien miljoen condooms uitgedeeld voor carnaval
Lees ook:’9% Nederlanders wil emigreren’
Lees ook:Nederlandse toeristen geëvacueerd uit Machu Picchu in Peru
Lees ook:Colombia in opkomst bij toeristen en backpackers
Lees ook:Nederlandse toerist schaamt zich voor soortgenoot

1 Reacties // Reageer

One thought on “90% van toeristen wil terug naar Brazilië

  1. Sander

    Nou dat lijkt me ook niet zo gek. De mensen zijn er hartstikke vriendelijk en de economie staat daar in volle bloei. Het gaat hartstikke goed in Brazilië en dat geeft natuurlijk een vertrouwd gevoel op vakantie!

      /  

Comments are closed.