Toeriste Rio de Janeiro verkracht door twee mannen

In het vorige bericht meldden we dat de populariteit van India flink gedaald is door een reeks brute verkrachtingen de afgelopen tijd, waaronder op een aantal toeristen. Het land zou de afgelopen drie maanden maar liefst 35% minder vrouwelijke toeristen krijgen. In Rio de Janeiro is dit weekend ook een toeriste het slachtoffer geworden van een brute verkrachting en beroving. Dat meldt de Telegraaf.

De toeriste stapte samen met haar vriend in een busje toen de daders de andere passagiers dwongen om uit te stappen. De buschauffeur reedt het busje naar de rand van de stad waar de toeriste door twee mannen meerdere malen werd verkracht. Haar vriend werd geboeid en ernstig mishandeld. Nadat zij hun geld moesten afstaan werd het stel gedumpt vlakbij een andere stad.

Zou jij India of Rio de Janeiro links laten liggen na het horen van zulke berichten? En wat als je de reis er naartoe al geboekt hebt?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Verkrachtingen India oorzaak van deuk in reputatie
Lees ook:Ondanks levenslang voor groepsverkrachters nog steeds veel mis in India
Lees ook:Vrouwen die naar Phuket reizen krijgen een fluitje
Lees ook:Toeriste in levensgevaar na aanval zwerfhonden
Lees ook:Toeristen gestenigd en levend begraven

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Toeriste Rio de Janeiro verkracht door twee mannen

 1. Alexandera Kers

  Ik wilde altijd wel graag naar India, maar deze plannen stel ik voorlopig maar even uit. De reden hiervan zijn inderdaad de brute verkrachtingen van de afgelopen tijd. Door dit soort dingen in het nieuws ga je sowieso wel wat beter nadenken, maar aan de andere kant.. dit kan overal gebeuren. India sla ik over, Rio De Janeiro zou ik wel aangaan, sowieso als er al geboekt zou zijn.

    /  
  1. Johanna Gercama Auteur

   Hier nog iemand die graag eens naar India wil. Niet dat ik al een reis in de planning had maar hierdoor is India wel een paar plaatsen gezakt in mijn lijstje van top 10 landen waar ik graag naartoe wil. Maar zoals je zegt, het kan overal gebeuren.

     /  
   1. Alexandera Kers

    Ik krijg serieus ook een beetje de kriebels als ik de ‘discover india’ reclames op tv voorbij zie komen. Beetje creapy stem in combinatie met de gebeurtenissen van de laatste tijd!

      /  

Comments are closed.