Zeven hotels waar de voetballers verblijven in Brazilië

Al die voetballers die voor het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië moeten zijn moeten ook ergens slapen. Trivago onderzocht waar een aantal van de teams verblijven tijdens dit WK. Hieruit kwamen zeven hotels die zeer de moeite waard zijn.

Caesar Park Hotel

Het Nederlands Elftal slaapt in Rio de Janeiro in het Caesar Park Hotel in de wijk Ipanema. Dit vijfsterrenhotel heeft maar liefst 221 stijlvol ingerichte kamers en ligt direct aan het strand. Het hotel heeft een prachtig uitzicht op een van de beroemdste stranden ter wereld, een zwembad op het dak, 24/7 room service, een sauna en een kwaliteitsrestaurant.

Paradise Golf & Lake Resort

Onze zuiderburen verblijven tijdens het WK in het Paradise Golf & Lake Resort, vlakbij São Paulo. Geen zeezicht voor de Belgische ploeg, maar wel een meer. Het hotel heeft naast een 18 holes tellende golfbaan ook eigen tennisbanen, voetbalvelden en een spa.

Campo Bahia

Niet geheel overtuigd van de Braziliaanse gastvrijheid, heeft het Duitse team besloten om een eigen hotel en trainingskamp te bouwen aan de kust van Bahia. Reizigers kunnen in het Campo Bahia zelf niet overnachten, maar iets ten zuiden ligt het Strandresort Toko Village, een unique resort met ultramoderne vakantievilla’s en appartementen, aan de Atlantische kust van Brazilië. Het Toko Village biedt een ruim aanbod aan activiteiten van massages tot kitesurfen. Dit restort is perfect voor een ontspannende vakantie.

JP Hotel

Het team van Frankrijk overnacht in het JP hotel in de Braziliaanse plaats Ribeirão Preto, ook wel het Californië van Brazilie genoemd vanwege het goede weer. Alle kamers en suites van het hotel zijn in een halve maan om het zwembad heen gebouwd. Verder is het hotel voorzien van nog twee andere zwembaden, een sauna, een stoombad, een fitness centrum, tennisbanen, een volleybalveld en natuurlijk een voetbalveld.

Master Express hotel

Spanje heeft zich gestationeerd in het Alfredia Gottardi trainingskamp in Curitiba. Fans die van dichtbij een kijkje willen nemen kunnen het best overnachten in het Master Express hotel in het hartje van Curitiba. Dit moderne hotel biedt alle belangrijke faciliteiten aan dat een voetbalteam nodig heeft. Het complex is voorzien van een goed restaurant, een fitness centrum, en een sportcafé om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het toernooi.

Royal Palm Plaza

Het team van de Portugezen zal luxe overnachten in het Royal Palm Plaza vijfsterrenhotel in Campinas, niet ver van São Paulo. Het hotel biedt een uitgebreide keuzemogelijkheid tussen deluxe kamers, super deluxe kamers en speciale suites. Het Portugese team heeft de beschikking tot een een buitenzwembad, een spa, een selectie aan winkeltjes, een schoonheidssalon en zelfs een helikopterplatform. IDaarnaast zijn er maar liefst acht restaurants en bars.

Portobello Resort & Safari

Het Italiaanse team verblijft tijdens het wereldkampioenschap in het Portobello Resort & Safari, net buiten de havenstad Mangaratiba. Met een prachtig buitenzwembad omringt met palmbomen en uitzicht op baai zal het Italiaanse team weinig moeite hebben om tussen de wedstrijden en trainingen door even heerlijk tot rust te komen. Alle kamers hebben uitzicht op de Atlantische kust en in de bar kunnen de spelers gezamenlijk de wedstrijden volgen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Vier nieuwe verre bestemmingen bij vliegmaatschappij Martinair
Lees ook:Voor het eerst Peking Express met alleen singles
Lees ook:Duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:Jumbo omgebouwd tot hotel op luchthaven in Zweden
Lees ook:Kleurrijk Brazilië biedt voetbalfans Nederlands erfgoed

Geen reacties // Reageer