Doorlopende reisverzekering bij zorgverzekering

travel.blog.nlHet is alweer bijna zo ver, de mogelijkheid om over te stappen op een andere zorgverzekering komt eraan. Ieder jaar kunt u tussen 18 november en 31 december een andere zorgverzekering afsluiten en regelt uw verzekeraar de overstap. 

Doorlopende reisverzekering

Als fervent reiziger is het wellicht een idee om eens stil te staan bij een doorlopende reisverzekering. Met een reisverzekering bent u verzekerd tegen onder andere diefstal en zorgkosten in het buitenland. Bij veel zorgverzekeraars is het mogelijk om bij de zorgverzekering een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Vaak bent u namelijk al na twee weken vakantie per jaar goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering.

Vaccinaties

Soms worden reisvaccinaties ook vanuit de zorgverzekeraar vergoed. Als u een verre reis gaat maken, is het bijvoorbeeld de moeite waard om voor een zorgverzekeraar te kiezen die uw vaccinatie tegen hepatitis A of uw malariatabletten vergoedt. Ook de kosten van het consult en het vaccinatiepaspoort kunt u terug krijgen.

Afsluiten zorgverzekering

Let bij het afsluiten van de zorgverzekering niet alleen op de premie, maar kijk ook goed naar de polisvoorwaarden. Er zit per verzekeraar veel verschil in de vergoedingen die zij geven. Wilt u zorgverzekeringen met elkaar vergelijken voordat u een beslissing maakt? Op topzorgverzekeringvergelijken.nl kunt u aangeven wat u belangrijk vindt bij een zorgverzekering. Vervolgens kunt u de zorgverzekeringen die aan uw voorwaarden voldoen met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u de zorgverzekering afsluit die het beste past bij uw situatie en wensen.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>