Laat je betoveren door Peru

Laat je betoveren door Peru Het land wat ik nog niet op mijn to-see lijstje had staan, maar na het zien van deze video zeker op mijn lijstje erbij is gekomen: betoverend Peru. Bekijk de onderstaande video over het veelzijdige Zuid-Amerikaanse land:

De soort Hollywood-achtige trailer laat in 2 minuten alle mooie kanten van Peru zien. Eindelijk eens een ander soort promotievideo voor een land, deze video triggert je namelijk echt om het land te gaan bezoeken. Het spannende Hollywood dreuntje neemt je mee en laat je betoveren door de prachtige beelden. In plaats van dat je door een trailer wordt overgehaald om naar een film te gaan, ben ik nu overtuigd om een reis te boeken naar Peru.
Een uitje staat zeker op mijn planning: het bezoeken van een festival en dansen op een levendige beat waar vroeger vrijheidsstrijders en onderkoningen gewoond hebben. Het festival is waarschijnlijk net zo betoverend als de omgeving en de rijke geschiedenis. Meer informatie over dit betoverende land vind je bij Marca Peru.
De mooiste bestemmingen van Peru komen in beeld: de ongerepte natuur met volop avontuur, de rijke geschiedenis, ontspanning en ook hippe uitgaansplekken waar je helemaal los kunt gaan. Eigenlijk heeft het land zoveel mooie verrassingen om te ontdekken, dat één trip aan het land niet genoeg is. Zelf combineer ik altijd graag een beetje activiteit met een ontspannen vakantie. De prachtige uitgestrekte stranden en de ongerepte natuur passen hier goed bij.
*Dit is een ingezonden bericht*

Geen reacties // Reageer