Samsonite koffer versus zwaartekracht

samsoniteElke keer als ik op vakantie ga, maak ik mij zorgen over of mijn koffer de reis wel overleeft. Ik ben niet alleen bang dat hij door iemand wordt opengebroken op het vliegveld, maar ook of hij kapot gaat omdat er toch aardig mee wordt gegooid. Een vakantie beginnen met een kapotte koffer en spullen is niet echt een fijne start. Nu heeft Samsonite aan de hand van een ludieke video de oplossing gevonden voor mijn kofferzorgen.
Bekijk hier de video van Samsonite:

Deze nieuwe video van Samsonite laat precies in één video zien waar ik bang voor ben, namelijk dat mijn koffer heen en weer wordt gegooid. Mijn koffer zou het filmpje absoluut niet overleefd hebben, maar de koffer van Samsonite is wel bagagepersoneel proof. Hoe hard er ook met de koffer wordt gegooid, de koffer blijft heel. Op het einde wordt er zelfs een loodzware bagagekar op de koffer gegooid. Aardig wat deuken verder, maar de koffer is in ieder geval nog heel. Natuurlijk zal een koffer nooit zoveel weerstand krijgen, maar wel handig om te weten dat ie zelfs dat overleeft.
Deze koffer van Samsonite is ijzersterk, voor mij dus geen zorgen meer vanaf nu.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>