Tips voor een geslaagde vakantie naar Curaçao

Op vakantie naar een warm en zonnig land

Een vakantie naar Curaçao boekt u niet zomaar. Dat doet u bewust! Waarschijnlijk heeft u behoefte aan de zon en een aangename temperatuur. Een trip naar Curaçao is meer dan de moeite waard, echter dient u wel rekening te houden met een aantal zaken. Hierbij een aantal tips die u kunnen helpen voor een geslaagde vakantie naar Curaçao.Een aangename temperatuur

Wanneer u naar Curaçao op vakantie gaat, dat weet u dat u mooi weer te wachten staat. Het is er bijna dagelijks warmer dan 30 graden. U kunt kleding bestellen via diverse thuiswinkels, zoals online kleding van YLFL. Luchtige kleding en zwemkleding in dit warme land is erg belangrijk. Zeker wanneer u lekker ligt te zonnen op een bountystrand, of tussen de dolfijnen aan het zwemmen bent.

Tickets vergelijken op internet

Op internet kunt u tickets naar Curaçao vergelijken. In een oogopslag krijgt u een overzicht van alle vliegmaatschappijen en welke tickets het meest voordelig zijn. Curaçao zelf is ook een voordelig land en daarom prima geschikt als vakantiebestemming. Door de bijzondere band met Nederland wordt dit nog eens extra versterkt.

De onderwaterwereld en Willemstad

Een geslaagde vakantie naar Curaçao heeft alles te maken met een bezoek aan de onderwaterwereld. U kunt volop snorkelen en duiken op dit Caribische eiland. Ook een bezoek aan de stad Willemstad is zeer de moeite waard. Naast de bekende Handelskade, is ook het uitgaansleven erg actief. Vooral in de wijk Ribfort kunt u prima uitgaan, winkelen in exclusieve winkels en lekker eten. Tevens zijn er ook verschillende kunstcollecties te vinden.

Bezoek de Hato Grotten

Wanneer u graag een actieve excursie wilt ondernemen tijdens uw verblijf, dan is een bezoek aan de Hato Grotten een aanrader. Er zijn hier waterpartijen en druipsteengrotten te vinden. Er zijn zelfs muurschilderingen in deze grotten te bekijken van wel meer dan 1500 jaar oud. Deze zijn waarschijnlijk door Indianen geschilderd. Een gids kan u rondleiden in deze grotten en u vertellen over diverse mythen. U kunt in de grotten vleermuizen en leguanen tegenkomen!

Geen reacties // Reageer