Je vriendin verrassen met shoptripje met Valentijnsdag naar Madrid, Parijs, New York of Milaan

Valentijnsdag, 14 februari 2010, valt dit jaar op een zondag. Des te meer reden om je vriendin eens goed te verwennen. Vrouwen houden over het algemeen van shoppen en mannen niet. Maar 1x per jaar kun je je daar best overheen zetten voor je geliefde. Geef je vriendin een weekendje shoppen in de mooiste steden cadeau en je maakt het helemaal bij haar. Wereldwijd zijn er winter sales. Fashionistas besparen op hotelkosten door te profiteren van de Hotels.com January Sale. De vooraanstaande boekingssite selecteerde voor Valentijn de meest romantische en voordelige shopping hotspots. De ideale gids voor mannen die hun vriendin op voordelige wijze willen verrassen met een romantisch weekend.

Milaan

De Italiaanse Domstad staat bekend om haar vele designwinkels. La Rinascente is waarschijnlijk een van de meest prestigieuze warenhuizen van de stad. Verspreid over acht verdiepingen kan er gezocht worden naar designkleding, parfum, speelgoed en delicatessen. Het winkelparadijs is zeven dagen per week geopend en ligt, net als het Regina Hotel, tegenover Il Duomo di Milano. Dit hotel is de ideale accommodatie voor shopaholics die niet ver met hun aankopen willen slenteren.

 

 

New York

Macy’s, het een na grootste warenhuis ter wereld, blijft voor modeminnende toeristen een van de grootste trekpleisters van New York. Dat het warenhuis een begrip is blijkt uit het feit dat Macy’s regelmatig voorkomt in ‘Sex and the City’, een favoriet van veel ervaren shoppers. Bij een verblijf van drie nachten in hotel The Pierre is de vierde nacht gratis. Dit hotel aan Fifth Avenue in het modehart van New York biedt uitzicht op Central Park.

 

Parijs

Het Forum des Halles, dat bekend staat als de centrale ontmoetingsplaats voor Parijzenaren, vormt een ideale gelegenheid om een groot scala aan winkels onder een dak te verkennen. Een bezoek aan dit winkelcentrum kan gecombineerd worden met een romantische wandeling door de omliggende tuinen of een diner in een van de vele gezellige Parijse restaurants. Hotel Migny Opera Montmartre ligt op steenworp afstand van het Forum des Halles en andere bezienswaardigheden zoals het Louvre en de Sacré-Coeur.

 

Madrid

El Corte Inglés is een van de grootste warenhuizen van Madrid en populair bij zowel toeristen als de lokale bevolking. In dit warenhuis is oneindig veel te koop, er is zelfs een grote supermarkt te vinden. Bij El Corte Inglés is een groot deel van de internationale top designers te vinden. Hotel ME Madrid, gelegen op loopafstand van de Puerta del Sol en het Plaza Mayor, is een uitstekende en voordelige verblijfplaats in het centrum van de stad.

Lees ook:Last minute aanbieding: valentijnsdag met je geliefde in Berlijn, Barcelona of Praag
Lees ook:‘Sekshotel’ shockeert New York
Lees ook:De meest romantische bestemmingen voor Valentijnsdag
Lees ook:De beste nieuwjaarsfeesten ter wereld
Lees ook:Tom is gek geworden en geeft zijn vakantie gratis weg

Geen reacties // Reageer