Betaalbare eilandbestemmingen

Ooit wel eens nagedacht over wie je mee zou willen nemen naar een onbewoond eiland? Zo niet ga het dan vooral doen. Eilandje huren is namelijk best betaalbaar zolang je maar een grote groep vrienden meeneemt. Ben je wel toe aan wat rust, ruimte en natuurlijke roem, dan kun je de onderstaande tips vast goed gebruiken. Vergeet tijdens het lezen je visualiseerknop niet aan te zetten, alleen dat al zal je zorgen doen verdwijnen.

Enedrik Island, Oceanië
Voor 360 euro per week ben jij de trotste bezitter van dit tropische paradijs gelegen in de stille oceaan. Raap acht vrienden bij elkaar en je kunt voor 43 euro per persoon op dit eiland verblijven! Het eiland is met haar oppervlakte van 6 vierkante kilometer en gebrek aan luxe en comfort , een perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een ultieme onbewoonde eiland ervaring. Slapen kan in een tent of houten hutje, douchen doe je onder de watertank en voedsel dien je zelf mee te nemen en te bereiden. Waar wel voor is gezorgd? Een toilet! Verder kun je hier in de zomer snorkelen tussen kleurrijk koraal. In de winter, van november tot april, kun je hier beter terecht met een surfplank aangezien de wind dan opsteekt en het eiland wordt omringt door prachtige golven.
http://www.privateislandsonline.com/enedrik-island.htm

Villa L’Ilot, Mauritius
Mauritius is al een droombestemming op zich, maar deze villa op je eigen (schier)eiland maakt de droom pas echt compleet.  Voor 520 euro in het laagseizoen en  720 euro in het hoogseizoen is Villa L’Ilot voor één nacht van jou. Met plaats voor max. 8 personen kun je dus al voor 90 euro (allesbehalve) slapen in deze met zwembad, veranda en van alle gemakken voorziene parel in de Indische Oceaan. Het eiland ligt op slechts 100 meter van het vasteland van Mauritius en is met een loopbrug bereikbaar. Zwemmen kan natuurlijk ook.
http://www.lilot.biz/accueil.php?lg=en

Castilla de la Isla del Burguillo, Spanje
Dichter bij huis, in het binnenland van Spanje, vind je het nederige stulpje ‘Castilla de la Isla del Burguillo’. Dit middeleeuwse kasteel is gelegen op een eiland in het natuurgebied Valley of Irueles en biedt plaats aan max. 10 personen. De weekprijs door tien delend kom je uit op 250 euro per persoon per week. Een koopje als je ziet wat je ervoor terugkrijgt! Een koninklijk uitzicht op fruitbomen en wijngaarden, sierlijke stadjes in de omgeving en keuze uit ontspannen activiteiten in het natuurpark zoals zwemmen, roeien en mountainbiken. En laten we de sfeervolle inrichting van het kasteel vooral niet vergeten!
http://www.isladelburguillo.es/principaleng.html

Bleaker Island, Falkland Eilanden
Het zuiden van Argentinie en dan een stukje naar rechts. Daar ligt Bleaker Island, onderdeel van de Britse Falkland Eilanden. Tussen de schapen, vogels en zeeleeuwen staat Cobb’s Cottage. Een simpel huis dat plaats biedt aan vijf personen. Voor 40 euro per persoon per nacht kun je hier zoveel herrie maken als je wilt. Op het eiland kun je wandelen, vogels spotten en duiken.
http://www.falklandislands.com/accommodations/view/35/tag:

Forsyth Island, Nieuw-Zeeland
Ingeklemd tussen het noorder- en zuidereiland van Nieuw-Zeeland ligt Forsyth Island. Voor 125 euro per nacht verblijf je al in de 8-persoonslodge ‘ Te-Paruparu’. Met een gebrek aan enge beesten en een overvloed aan natuurschoon en wandelpaden is de locatie perfect. Of de lodge het wint qua schoonheid van de locatie is de vraag, maar met een jacuzzi en telescoop als onderdeel van het meubilair zal het moeilijk worden om te kiezen.
http://www.forsyth.co.nz/lodge.html

Bron: http://www.columbusmagazine.nl/nieuws/3536/top-10_betaalbare_eilanden.html

Lees ook:Pas op een paar eilanden en verdien geld
Lees ook:10 mooiste eilanden ter wereld
Lees ook:Gratis op reis dankzij TomTom
Lees ook:Mallorca: massale knokpartij om zonnebril
Lees ook:Privé-eiland te koop, kosten 3 miljoen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Betaalbare eilandbestemmingen

  1. costa blanca

    Bedankt voor de lijst van de eilanden, waar men kan bezoeken op vakantie .. Ik ben blij dat ik bezocht hier en verzamelde een enorme kennis over de plek .. Ik vroeg me af om te weten onder alle welke bestemming het beste is onder de toeristen? Ik ben beetje verward, waar om te bezoeken ..

      /  

Comments are closed.