ANWB komt met service voor fietsers

Daar sta je dan, aan de kant van de weg met een lekke band. De auto’s razen je voorbij, niemand die stopt. En natuurlijk heb je je bandenplakset niet bij je. Pech met de fiets, de ANWB heeft daar nu een oplossing voor!

De ANWB is deze week gestart met  een nieuwe service voor fietsers, bromfietsers, bestuurders van scootmobielen en mensen met een elektrische fiets. Bij pech onderweg kunnen ANWB-leden bellen met de ANWB, en dan sturen zij een monteur op je af. Let wel; sta je met pech in een bos of op een andere plaats waar je niet met de auto kunt komen, dan zul je toch moeten lopen.

De service is niet gratis. Voor de elektrische fiets betaal je 32 euro per jaar,  bromfietsers 40 euro per jaar en voor je scootmobiel betaal je 53 euro per jaar.

Lees ook:ANWB waarschuwt voor rijden met E10
Lees ook:Car2go; elektrisch rijden zonder auto aan te schaffen
Lees ook:Uittip: ANWB Outdoor en Kampeerdagen
Lees ook:Bellen vanuit vliegtuig mogelijk bij Emirates
Lees ook:Binnenkort SMS-en vanuit het vliegtuig

Geen reacties // Reageer