In Gelderland goedkopere vaccins

In Gelderland kunnen ouders hun kinderen tijdelijk goedkoop laten vaccineren tegen het hepatitis A- en hepatitis B-virus voordat zij op vakantie gaan. Dit meldt de Gelderlander.

GGD Gelderland-Midden geeft de ouders een korting die per kind kan oplopen tot 32,50 euro. Het gereduceerd tarief is geldig voor alle kinderen en jongeren tot 18 jaar. Tussen 1 april en 1 juni kunnen ouders hier gebruik van maken.

Gedurende de actieperiode betalen ouders eenmalig 5 euro consultkosten per kind plus de kosten van alle vaccins uit de serie. Een serie hepatitis A- en/of B-vaccinaties bestaat uit twee of drie vaccins, afhankelijk van het type vaccinatie. Normaal betalen ouders twee of drie keer 12,50 euro consultkosten. Tot en met 1 juni betalen ze eenmalig 5 euro.

Lees ook:Weinig paspoorten aangevraagd voor kinderen
Lees ook:Mexicaanse griep in Nederland
Lees ook:Kinderen niet meer in paspoort ouders
Lees ook:Gezin vergeet kind op vliegveld
Lees ook:Ryanair vanaf Weeze goedkoop naar Pisa en Reus

Geen reacties // Reageer