Wereldradar.nl handige website voor lage budgetten

Op vakantie gaan is duur, en een reis boeken is nog niet zo gemakkelijk. Want wie zo goedkoop mogelijk een leuke bestemming wil vinden, is nogal wat avonden zoet met prijsvergelijken. Met de komst van de website Wereldradar moet de zoektocht naar een leuke betaalbare bestemming een stuk makkelijker worden.

Op de website vul je meteen aan het begin je budget in. Vervolgens zoekt de website automatisch naar aanbiedingen van een twintigtal aanbieders van reizen. Op de wereldkaart zie je vervolgens waar je met jouw budget naartoe zou kunnen gaan.

Het enige nadeel aan de website dat er veel ‘vanaf’-prijzen worden genoemd. Met een budget van 100 euro lijkt het dan alsof je zo vijf nachten in Spanje terecht kunt, of voor 12 euro een aantal dagen in Frankrijk kunt kamperen. Daarmee valt het bedrag altijd duurder uit dan je ingevulde budget op de beginpagina.

 

 

 

Lees ook:Website Tingo garandeert goedkoopste hotelkamers
Lees ook:TravelBird lanceert exclusieve luxe aanbiedingen via TravelBirdExclusive
Lees ook:Jongerenreizen Budget Week bij TraXs: jongeren wachten met boeken vakantie
Lees ook:Stempels sparen met paspoortapp
Lees ook:Low budget naar Dubai

Geen reacties // Reageer