Man neemt vuurwapen mee in handbagage

Iedereen neemt wel eens per ongeluk een iets te grote fles shampoo mee in de handbagage. Ook scheermesjes kunnen nog er mee door, ook daar wordt men nog niet extreem wantrouwig van bij de douane. Waarschijnlijk worden die wel afgepakt, maar je kunt nog zonder al te veel schaamte je reis vervolgen. Maar wat moet deze 38-jarige man in vredesnaam gedacht hebben toen hij een pistool in zijn handbagage stopte?

Schiphol

Op Schiphol is een man opgepakt die afgelopen zaterdag probeerde een vuurwapen mee te nemen aan boord. De Nederlander, die in Afrika woont, was op weg naar Kenia, maar kwam niet verder dan de douane. De man is opgepakt. De Koninkijke Marechaussee heeft inmiddels een onderzoekt gestart naar de man en zijn beweegredenen om een vuurwapen mee te nemen in zijn handbagage.

Lees ook:Passagier veroorzaakt bijna ongeluk op Schiphol
Lees ook:Man neemt mes mee in vliegtuig
Lees ook:Nieuwe handbagage regels; hoe zit het nou?
Lees ook:Douane vindt delen van aap in koffer
Lees ook:Gefrustreerde passagiers doen valse bommelding

Geen reacties // Reageer